Cirkelpass på söder med Bruce

Här var det dött på morgonen, men inte för min del utanför bloggen. Jag vaknade 6, tog en morgonpromenad med Stitch och sedan 8:30 var jag på Södermalm för att träna med Pischa via Bruce. Jag är så glad över att jag laddade på den appen för det är så roligt att testa lite olika och nya träningsställen. Om man har svårt att hitta glädjen i träningen och motivationen så är verkligen den här appen en bra sporre, man blir liksom taggad att hitta på nya saker. Plus att den även involverar paddla kajak, Stand up paddle, poledance och andra typer av danser, klättring, simning mm så det är inte bara ren träning som du måste testa och hålla på med. 🙂

Så vi tränade på och det var ett sådant roligt cirkelpass. Vi hade åtta olika stationer, två och två var man i 4min på varje station. Där jobbade man i 45 sek och vilade 15 sek och sedan hade vi 1 min vila när vi skulle byta station. Superkul och skönt upplägg. Stationerna involverade bland annat boxjumps, boxning, sparkar, välta ”viktgubbe” (vet inte riktigt vad det heter…) sprawler, löpning med vikt så efter träningen var jag dyngsur.  Så det var bara att gå in på toaletten för en raggardusch innan vi tog oss till ett frukostställe på Nytorget där sedan Xenia kom och mötte upp oss.

Men nu är jag hemma, jag har tagit en prommis med Stitch och duschat. Nu ska jag jobba och sedan kommer min städerska och då åker jag iväg med Stitch och tar en längre promenad. Senare i eftermiddag ska jag till Diego för att fylla i min tatuering samt göra en till. Någon som vågar gissa på vad jag ska göra och vart? 😀

1 reaktion på “Cirkelpass på söder med Bruce”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.