Carmex, jag fattar grejen

Innehåller adlink

Det är så många av mina vänner som använder Carmex och har pratat så gott om det. Jag fattade liksom inte grejen, det var ett läppbalm som kändes nästan som milt tigerbalsam på läpparna och jag gillar inte pirrande, kylande och stickande känsla på mina läppar. Men jag har använt Carmex ett tag nu och jag fattar grejen, jag kommer nog aldrig bli riktigt bekväm men den linimentliknande känslan på läpparna men jag som annars blir väldigt fnasig och torr om läpparna under vintern har nu verkligen mjuka, återfuktande och smidiga läppar.

Förutom att det är en bra produkt så är burkarna otroligt söta, nu är dom ju lite vinterinspirerade men nackdelen med burkar är ju att man måste stoppa ner fingrarna i dom. Jag själv skulle aldrig göra det så jag stoppar ner mina läppar direkt i burken, haha. Carmex finns dock på tub så är ni sugna på at testa Carmex så kör på deras tub istället för hygieniska själ! 😉

Pris: Från 39kr >>HÄR<<

11 reaktioner på “Carmex, jag fattar grejen”

 • Anonym skriver:

  Någonting jag inte riktigt förstår, Billy överöser dig med dyra presenter och ni är endast vänner skriver du
  visst kan man ge vänner presenter men det verkar ju inte finnas någon gräns känns det inte dumt att ta emot
  dom, jag tror jag skulle säga till på et fint sätt för jag skulle känna mig så skyldig!

 • Tove skriver:

  Detta är väl reklam lr har du köpt tre burkar själv? Då känns det mer som du gör reklam än att det verkligen är en produkt du gillar… själv älskar jag carmex å eftersom jag handlar dom själv å inte får dom så väljer jag tuben!😉

 • anonym skriver:

  Och så ska det finnas med körsbärssmak och det gillar jag. Ska nog prova. Tror apotea har.

 • anonym skriver:

  Tyckte du var bra som skådis bra gjort av dej absolut. 😊

 • Anonym skriver:

  Fantastiskt bra idé med de små fina hyllorna som sängbord när man är trångbodd !

 • Nina skriver:

  Åh nej, carmex är inte bra alls. Ingredienserna suger! Jag använde det hela tiden förut och tänkte som dig. Men efter ett tag är läpparna torra så fort du inte använder det – kan gå en timme bara
  detta är det bästa som finns i läppbalsam-väg https://www.kronansapotek.se/La-Roche-Posay-CICAPLAST-LIPS/p/758140 – aldrig torra läppar. Använder det kanske en gång om dagen/varannan dag och mina läppar är alltid mjuka och fina. Använder det egentlige bara när jag vill att de ska se lite extra återfuktade ut 🙂 Har annars extreeeemt torra läppar. på vintern pga luften och på sommaren pga att de inte tål sol haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.