Bryn från Benefit

img_7858Är det ett makeupmärke som fokuserar mycket på bryn så är det Benefit, och deras produkter är kanonbra! Numera använder jag typ bara en brynpenna och lite bryngele därifrån och det är dom produkterna som ni kan se nedan. 😀

Nu behöver man inte använda alla dessa produkter men jag gör alltid så att jag målar till mina bryn och sedan avslutar jag med någon typ av gelé just för att annars ser mina bryn så pudriga och dammiga ut, typ.

På Benefits hemsida finns en brynguide som hjälper dig att få till de bryn som du vill ha. Allt från tjocka, drastiskt markerade till tunna naturliga. Gå in och kika här: >>LÄNK<<img_7833Det är alla dessa produkter jag testar i det här inlägget och som jag skrev så behöver man inte använda alla för att få snygga bryn men vi alla har olika förutsättningar. Vissa kanske precis som jag plockade söder brynen i tonåren eller så är man en av de lyckliga som fötts med rejäla buskar till bryn.bene1Först testade jag en brynprimer som jag först gillade. Den lade stråna jättefint och helt plötsligt såg mina bryn tjocka ut. Men efter ett tag torkade den till och det såg ut som jag hade lim i mina bryn så jag tog bort det.bene2Sedan målade jag strå för strå med en brynpenna och det är även denna jag använder nu. Den är så bra och just den här nyansen är perfekt för mig. Jag använder nyans nr 2, den den är lite grå beige brun och ja passar mig perfa!bene3Sedan har vi deras pomade som är urgullig. Kolla bara in förpackningen, den ser ut som en liten karusell eller något. Den målade jag på mina strån för att fylla i dom litegrann.bene4Dom har även en färgad bryngele som ska ge brynen lite volymeffekt och den här gillade jag också, det är den här och pennan jag kombinerar för tillfället och jag har färgen 3.benefitFöre och efter.

7 reaktioner på “Bryn från Benefit”

 • Lejla skriver:

  Hej Annica!

  Upptäckte din blogg nyligen och har fastnat totalt! Vilken grym blogg!
  Som jag har förstått det gillar du inte foundations som ger matt och heltäckande resultat – precis som mig.
  Så därför undrar, vilken foundation du använder dagligen? Är nämligen ute efter någon som är känns lätt på ansiktet, inte täcker så mycket utan enbart ger mig jämnare hudton och lyster. Något som inte ser och känns så himla ”¨på” ansiktet, om du förstår vad du menar.
  Såå tacksam för svar! Kram

 • Josefina skriver:

  Hur har du gjort för att få så glowig hud? Skin booster? Infusion? Nåt annat? 🙂

 • Fanny Nord skriver:

  Dina ögonbryn är verkligen ON POINT! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du tänker när du plockar dina ögonbryn? 🙂

  Kika gärna in på min blogg om mode, mat och mitt liv: http://finest.se/fannynord/ <3

  • Annica Englund skriver:

   Grejen är att jag plockar dom knappt. Jag plockade sönder dom när jag var yngre så det växer knappt några strån…

 • Linda skriver:

  Hej Annica! Jag är väldigt sugen på att testa dessa produkter men vad jag kan se finns dom bara att köpa på Sephora i Stockholm, stämmer det?
  Undrar om du vet någon annanstans man kan få tag i dessa? Jag bor nämligen långt ifrån och reser sällan till Stockholm 🙁
  Tusen tack för en fin och inspirerande blogg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *