Brunch och flytt

mocco brunch
brunch mocco

De senaste söndagarna har jag brunchat en hel del, det har blivit en väldigt mysig tradition för annars blir det lätt att man bara sitter hemma på söndagarna eller ha tvätt. Nej då är det mycket roligare och framför allt godare att gå och käka brunch! 😀

Jag har nog aldrig riktigt vart för buffé för det slutar med att jag alltid bara lastar på massa saker på min tallrik, pillar och småäter av allt och det blir liksom inte en trevlig matupplevelse. Man äter ju även med ögonen och kollar man på min tallrik efter jag vart och plockat på buffén kan man lätt tappa matlusten då jag blandar hej vilt. 😀 Jag föredrar att få maten fint serverad plus att det blir bättre material till bloggen. 😀

Så det blev en brunch på Mocco som ligger på Östermalm. dock hade dom ändrat konceptet lite så när jag ätit klart min första tallrik väntade jag på pannkakorna men sedan när jag kollade menyn såg jag att de inte ingick så då fick jag beställa till dom på sidan om.

Det var i alla fall supergott och jag personligen föredrar sådana här stället framför bufeer. Nu ska jag sätta mig och jobba lite för veckan som kommer ser jag verkligen fram emot. Jag kan avslöja att jag ska byta bloggportal vilket jag är så exalterad över. Jag har jobbat med dessa personer lite innan så jag tror verkligen att det kommer att bli bra. Jag tänkte berätta lite mer imorgon för det är på tisdag som flytten bär av. Så jag förvarnar er redan nu att det kanske blir lite seg på tisdag att komma in på bloggen men jag tror verkligen detta kommer att bli sjukt bra! 😀

27 reaktioner på “Brunch och flytt”

 • K skriver:

  Gud vad du byter portal hela tiden! Var inte du super nöjd med lopp gänget?

 • Maria g skriver:

  Jag blir förvånad du gillade ju att blogga här. Mamma o jag gick ut på söndagar o åt o provade olika ställen jag saknar det.

 • linda skriver:

  Gud så gott det ser ut!

 • Amanda skriver:

  Hej Annica! Jag undrar en sak, och jag vet att det kanske är en fråga du inte har lust att svara på men man undrar ju såklart. Nu när du och Marcelo har en paus, vart bor han då? För som jag förstått det så bor du hemma i lägenheten. Bor han också där eller bor han någon annanstans? Och ses ni eller pratar ni någonting?

  Vill också nämna att du är en stor inspiration och är så grym på det du gör! Fortsätt så!

  Tack på förhand, kram!

  • annicaenglund skriver:

   Nej vi har kommit överens om att hålla vårt förhållande och situationen utanför detta för att det ska bli så bra som möjligt för oss båda. Ju fler som blandar sig i desto jobbigare kommer allt bli. Så vi kämpar på och se vad som händer.

 • Sara skriver:

  Är precis som dig! Kan inte riktigt hantera buffé och det slutar alltid med att min tallrik blir kaos av all mat och sen blir inget gott.

 • Sandta skriver:

  Själv älskar jag buffé! 🙂

 • Petra Nordqvist skriver:

  Mycket roligt på gång 😀 Fina bilder också

 • Ida skriver:

  Verkligen så roligt. Snälla ett tips, skriv inte ut mera att denna portal är så bra och du kommer trivas så bra och allt är toppen för efter 3 månader så byter du iallafall… börjar fundera om de är du som är svår att samarbeta med Och har alldeles för höga krav..? Varför byter du var och varannan månad?

 • p skriver:

  ber så hemskt mycket om ursäkt annica din stil i övrigt har jag absolut inget alls att anmärka på… (MEN) jag tror på att säga vad du tycker, vara öppen, sann, ärlig, genuin, rak men ödmjuk! skönheten sitter i betraktarens ögon sägs det ju och allt är relativt (beroende på) =) min åsikt väger säkert lika tungt som ett asplöv…stövlarna du allt för ofta bär i kombination med olika vardags/fest plagg (tycker jag) passar inte riktigt din -längd till dina ben och din kropp ,man ser i princip bara ett par svarta/beige stövlar! kroppen och allt annat tas ur fokus över lag avlånga skor gör inte riktigt hela dig rättvis på dina annars fina utrycksfulla bilder (sorry) jag vet att du älskar dina stövlar och kommer fortsätta använda dom kanske till och med ännu mer efter mitt taskiga inlägg…kan man ju tycka kanske? se det som ett vänligt rakt genuint varmt ömt tips/råd whatever och kom ihåg (du skall bära plagget../plagget skall inte bära dig) det var ungefär det jag försökte/ville säga mer ordagrant =) annars ha en underbar fortsatt fin skön vecka! ——->love n light <——-

  • eva skriver:

   Haha…. dig P eller p.s skulle man vilja stoppa ner i en stor hög stövel (ifall du rymdes där i) och knyta igen med silvertejp. Det är absolut den dummaste kommentar jag läst på länge.
   Vet du en sak att ibland är det bättre att vara tyst speciellt då det kommer grodor ur munnen.
   .
   Jag vet att man inte ska vara dum men ibland är det svårt att låta bli att besvara idioti,

   Avslutar och citerar dig….”annars ha en underbar fortsatt fin skön vecka! ——->love n light <——"

  • eva skriver:

   Haha…. dig P eller p.s skulle man vilja stoppa ner i en stor hög stövel (ifall du rymdes där i) och knyta igen med silvertejp. Det är absolut den dummaste kommentar jag läst på länge.
   Vet du en sak att ibland är det bättre att vara tyst speciellt då det kommer grodor ur munnen.
   .
   Jag vet att man inte ska vara dum men ibland är det svårt att låta bli att besvara idioti,

   Avslutar och citerar dig….”annars ha en underbar fortsatt fin skön vecka! ——->love n light <——"

 • p.s skriver:

  ber så hemskt mycket om ursäkt annica din stil i övrigt har jag absolut inget alls att anmärka på… (MEN) jag tror på att säga vad du tycker, vara öppen, sann, ärlig, genuin, rak men ödmjuk! skönheten sitter i betraktarens ögon sägs det ju och allt är relativt (beroende på) =) min åsikt väger säkert lika tungt som ett asplöv…stövlarna du allt för ofta bär i kombination med olika vardags/fest plagg (tycker jag) passar inte riktigt din -längd till dina ben och din kropp ,man ser i princip bara ett par svarta/beige stövlar! kroppen och allt annat tas ur fokus över lag avlånga skor gör inte riktigt hela dig rättvis på dina annars fina utrycksfulla bilder (sorry) jag vet att du älskar dina stövlar och kommer fortsätta använda dom kanske till och med ännu mer efter mitt taskiga inlägg…kan man ju tycka kanske? se det som ett vänligt rakt genuint varmt ömt tips/råd whatever och kom ihåg (du skall bära plagget../plagget skall inte bära dig) det var ungefär det jag försökte/ville säga mer ordagrant =) annars ha en underbar fortsatt fin skön vecka! ——->love n light <——-

 • anonym skriver:

  Skriv lite om Marcelo visst var han med, det tjänar din blogg på, för han är populär!, Ett råd skriv inte mitt,jag! Det,är ju rätt, men det ser inte
  bra ut!

  • annicaenglund skriver:

   Jag håller han och förhållandebiten utanför ett tag.

   • Alma skriver:

    Blir väldigt konstigt när du annica lämnar ute marcelo ur alla inlägg som att han inte är där å sen när man läser hans blogg så förstår man att ni är mycket mer tillsammans å äter brunch å på event å grejer.. ni kanske har olika uppfattning om er paus? För mg behandlar den väldigt olika

    • A skriver:

     Alma, när man läser kommentarer du skriver är de väldigt ohyfsade och många gånger elaka. Tror inte jag läst en enda positiv kommentar du skrivit.
     Du och flera andra som läser och kommenterar Annicas blogg får faktisk acceptera vad hon ger er för svar.

     • anonym skriver:

      Det är klart vi accepterar det men det är inte roligt att läsa, när hon själv inte gillar vissa kommentarer eller tar bort dom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.