Brun innan solsemestern, eller träningsresan


Den här veckan har gått väldigt fort med tanke på att jag kom hem i onsdags natt/ torsdags morgon från underbara Marbella. Idag hade jag ställt alarmet på 7 men vaknade nyss alltså men jag har hunnit med en morgonpromenad med Stitch och jag ska nu ta och göra en stadig frukost eftersom jag har PT-tid kl 11 med Kalle på >>WörkOut<<.

Igår var det en städfirma här som gjorde rent hela min lägenhet pga byggdammet, medan dom var här passade jag på att tvätta sängkläder, handdukar och även min packning från Marbella. Så nu känns det verkligen så rent och fräscht i mot hem. Och igår när jag skulle lägga mig slocknade jag ganska direkt i mina krispiga och doftande sängkläder, alltså den känslan är ju oslagbar!

Annars idag ska jag iväg och tvätta bilen som också fått sig en dos av byggdammet sedan ska jag bara pyssla med mig själv. Efter PT-tiden ska jag ta en lång varm dusch, fixa håret och bättra på min spraytan med lite brun utan sol så jag är fin till kvällens middag. Jag måste ändå säga att den suttit bra, den börjar släppa nu och jag har liksom vart på en 6 dagars lång träningsresa, kravlat bland hinder, grus, lyft atlasbollar etc på Mikes gym. Jag har testat lite olika varianter på spraytan på >>Miss Fancy<< men den som sitter bäst på mig är den som man kan tvätta av redan efter 2h. Jag sprayar mig alltid innan jag åker utomlands just för att känna mig brun och fräsch redan första dagen. Att vara likblek och lägga sig i bikini på stranden känns inte sådär jätteroligt så det är ett måste när jag ska iväg på resor! 😉

Nu blir det frukost sedan åker jag och Stitch till Kalle. Idag ska vi även gå igenom min kost! 😀

13 reaktioner på “Brun innan solsemestern, eller träningsresan”

 • emma skriver:

  Hej Annica, hoppas du har en bra dag =) Jag har tänkt på det här med spray tan innan utlandsresa – blir man brun ändå? Hur mycket sköljs av av saltvatten/klor? Du kanske inte vet, eller who am I kidding du vet ju allt 😉 <3

 • Tove skriver:

  Vilka konstiga bilder😄 antar att du vill visa rumpan för alla?

 • Louise skriver:

  Tycker bilderna e ok, men varför håller du i en laptop? Ser väldigt konstigt ut, särskilt på första bilden.

 • Anonym skriver:

  Jag reagerade också på bilderna men mest för att den var inte till någon fördel.

 • elitah skriver:

  Tycker också det var skumma bilder, men vi vet ju alla vad hon vill med dem.
  Behöver du smörja brunkräm på rumpan för att gå på middag?? Spännande..

 • Sophie skriver:

  Stringtrosor kan vara det äckligaste jag vet, vem fasen har sånna idag? En tygbit som skär i bajshålet vilket betyder att det är bajspartiklar på själva ”stringen” mysig Annica! Det mest ohygieniska som finns. Men men om annica vill ha ”bajs trosor” så är det hennes val. Jag tycker det är riktigt snuskigt. Har aldrig haft string trosor och kommer ALDRIG HA. Jag föredrar att vara utan bajspartiklar, gud det måste lukta päta! Euuwh!

 • pernilla skriver:

  Måste dessvärre och kritisera bilderna negativt. Bilderna kunde ha varit fina men dessvärre är inte dessa det. Ser som någon annan skrev mest konstigt och osmakligt. Den första bilden? Liksom why?

 • Maria skriver:

  Tror det är för hon är nöjd över rumpans form efter tidigare butt-lift och träning på det.

 • Andrea skriver:

  Detta är väl ingenting mot den bilden jag fick rakt i fejan en morgon för nåt år sen …. När jag går in här samtidigt som jag käkar frukost och möts av en närbild tagen på av Annicas bakdel , Inte värst aptitligt kan jag lova !!

 • Sara skriver:

  Herregud va håller ni på med? Om ni väljer å följa Annicas konto så får ni ju ta vad hon väljer å lägga upp för bilder. Skit i syftet! 😡
  Jag brukar inte lägga mig i men när folk mobbar som ni så blir ja tokig. Lägg ner det å va schyssta medmänniskor istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.