Bred plattång för fina lockar

Innehåller adlink

Jag har duschat och lockat på håret. Jag var ju hos @ThereseFrieberg i måndags och håret har hållit sig jäkligt fräscht och bra sedan dess trots att jag till och med tränade igår. Jag torrschamponerade och lockade bara på det nu med en ny styler som jag beställt. När Therese har stylat mitt hår har hon gjort det med en bredare plattång och det har blivit så jäkla bra att jag var tvungen att beställa en likadan. Ni hittar den här- Klick!

Jag ska snart iväg med Daniel och Xenia för vi ska äta lite middag tillsammans, det är så mysigt att vi gör sådana här saker ihop men jag känner mig inte riktigt på topp. Igår laddade jag ner en app som heter Maya som berättar hur man ligger till i sin menscykel. Fertilitet, ägglossning, mående, PMS etc och jag laddade ner den appen då jag insåg att jag hade noll koll på dessa saker.

Och imorse stod det: ”Den plötsliga minskningen av östrogen omedelbart efter ägglossning kan göra att du känner dig irriterad eller emotionell i ett par dagar tills nivåerna av östrogen och progesteron börjar stiga igen.” Jag tog inte detta på så jättestort allvar men nu på eftermiddagen fick jag en dipp och ångesten har krupit sig på och just nu känner jag bara att jag vill ta en lång promenad med Stitch och bara andas.

Jag känner hur det stramar lite i halsen för att jag är lite smått gråtfärdig och kan till 100% säkerhet säga att jag kommer under kvällens gång börja böla. Det är lite jobbigt att behöva känna så när jag ska på middag men å andra sidan, mina vänner är så väl medveten om min ångest så för dom är det liksom inga konstigheter.

Middagen är om en timma och jag är ganska så klar så jag kommer att gå ut på en promenad nu med Stitch för att få lite frisk luft, kasta lite boll med henne för jag mår så bra av att se henne ha det roligt och försöka att ha en mysig middag med mina vänner!

11 reaktioner på “Bred plattång för fina lockar”

 • Anna skriver:

  Så snyggg 😍

 • anonym skriver:

  Jättebra att komma ut på promenad med frisk luft. Man blir piggare av det. 😊💃

 • anonym skriver:

  Anna vi skrev kommentar på samma tid. Kul.

 • Ellen skriver:

  Helt besatt av den där appen. 😂 skriver ner varenda känsla jag får för att sen spåra om det har med min menscykel att göra. Skrev senast ner ”shopping-sugen” för kände bara för att köpa nåt, no matter what. Tror att SÅ jävla mycket är kopplat till den där förbannade mensen och tiden före/efter.

 • amanda skriver:

  Hej fina Annica 🙂

  Jag undrar om du har något bra tips till mig. Jag har blivit blessed med ett väldigt tjockt och långt hår, jättekul, men det är jättesvårt att få lockarna att hålla. Jag brukar locka med plattång, använda hårspray och sen borsta ut dem. Men ibland försvinner lockarna redan efter 30 min… Har du nåt bra tips på har jag kan få de att hålla längre? Kram 🙂

  • Hej skriver:

   Om du lockar håret och sen sätter upp den lockade slingan med en klämma och låter den svalna i ca 10 min, sen borstar och kör sprayen sist så tror jag att lockarna kan hålla längre. 🤗 viktigt att låta lockarna få svalna Innan du gör något annat. 💛

 • Camilla skriver:

  Jag mår som värst under ägglossning. Värre än pms. Blir ett monster. Jag testade medicin mot det; ssri men jag klarade inte av biverkningarna från den. Svettades enormt. Annars mådde jag super.

 • Vill gärna vara anonym :) skriver:

  Hej!!
  Kan inte du skriva ett inlägg om hur du tänker kring black friday och konsumtionssamhället överlag. Tror detta är en viktig fråga just nu som ni influencers borde prata mer om 🙂 kram!

 • Alexandra skriver:

  Hej! Hur kan man se datum för ägglossning i appen eller är det inte möjligt, någon som vet? 🙂 Jag har använt min app i snart två cykelmånader men kan bara se gröna, gula och blåa dagar samt en markering för när nästa blödning är förutspådd. Skulle gärna se en markering för när ägglossningen sker också, jag kan ju anta att det är den sista gröna dagen men skulle vara intressant att se vad appen tror 🙂 //Alexandra

  • Annica Englund skriver:

   Jo i appen som jag använder kan man se allt 😀 Man får en liten uppdatering varje dag där det står en text vad som sker i kroppen och det är de gula dagarna som man är mest fertil 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.