Bra solskydd för ansiktet

Det många inte tänker på när de smörjer sig med SPF är att ha ett separat skydd till ansiktet. Även fast det är samma skydd så innehåller produkterna olika eftersom dom är anpassade efter huden. Vi har ju inte samma hud på kroppen som i ansiktet, ansiktet är ju mycket mer känsligt. Används för feta crèmer så kan det täppa till, ge plitor och huden kan inte andas.

Den här från Jan Marini är kanon! Den inte bara skyddar i vått och torrt utan den återfuktar även bra. Sjävklart ska man inte hoppa över sin hudvårdsrutin innan, gör den och sedan lägger du denna minst en kvart innan du ska ut i solen.

Med tanke på min hud nu så är skyddet supernoga för mig så jag kommer ha med mig denna vart jag än går så jag inte bränner mig eller skadar huden mer. Nu är det visserligen inte högsäsong här i Marbella med UV-strålarna skadar huden ändå.

Denna är från Skincity, kostar ganska mycket men den är så värd det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.