Boyfriend shirt

IMG_2391
IMG_2395-001

Skjorta från H&M, 199kr. Jag brukar stoppa in den i byxan så den ser ut som en boyfriend shirt istället. 😉

Hej på er!

Sista dagen på året var det ja och jag ska alldeles strax iväg för att träna, det blir ett bröst och magpass och det jag har börjat att göra nu på gymmet det är att filma. Det är det som är så bra på mitt gym Rosa Skrot, att man får fota och filma och det underlättar otroligt mycket för mig som bloggare. Så i förrgår, igår och idag blir det filmer och om ni gillar min första träningsfilm kommer ni garanterat att gilla de andra. 😉

Vad tror ni om det här nu då? Att jag är på Finest. Jag tycker det är skitkul och jag är så peppad. Under dagen kommer fler inlägg att föras över hit, dom håller på att importera det absolut sista så att allt innehåll kommer med. Efter nyår kommer teknikerna att ladda in nya teman så då kommer även utseendet att ändras, jag vill ju ha det så cleant som möjligt för det är bilderna och texten man vill se inte sant!? 😉

8 reaktioner på “Boyfriend shirt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.