Boosta fuktnivån med 152%

Slutet på veckan och jag ska snart lägga mig, nästa vecka kommer jag vara lite frånvarande från mina kanaler. Först och främst tänkte jag ta en vecka helt off men jag kommer att uppdatera när jag har tid och möjlighet. 🙂

Jag tänkte ändå avsluta den här kvällen med att presentera en superhärlig nyhet från Clinique. Frågar man folk om dom vet vad Clinique är så är man antingen helt hooked vid deras hudvård och använder allt i deras serie. Eller så är det mascara eller läppglansen som man älskar. När jag gick i gymnasiet så använder nästan alla tjejer i min klass Cliniques hudvård och jag kommer speciellt ihåg en tjej som hette Ida som alltid hade så fina fransar. Mascaran hon använde var från Clinique och det var då jag också började lägga lite mer pengar på just mascara.

Nu har dom i alla fall kommit med en fuktcreme och det är det enda jag använder till min hud när det kommer till cremer, fukt. Deras nya creme heter Moisture SurgeTM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, säg det i kassan om ni ska köpa den haha. Det är en gel-creme som ska boosta hudens fuktnivå med 152%, så alla ni som har problem med att huden känns för liten kanske ska kika in denna lite extra. Den här cremen ska leverera fukt i hela 72h så även när du sovit med den och tvättat ansiktet dagen efter så återfuktas huden. Doften är superfräsch, du behöver inte alls mycket för att den är så pass dryg och den är otroligt svalkande vilket är så skönt just under sommaren. 😉

Jag brukar jämföra huden med en vindruva, är den fuktfattig så blir den ett russin och så fungerar även huden. Känner ni igen det här, speciellt på vinter, att man har små linjer i hela ansiktet? Kanske linjer som man annars inte sett. Har man en återfuktad hud så plumpas fuktkuddarna upp, du får ett mer fylligt ansikte, jämnare struktur och den får automatiskt en finare lyster. Alla bör alltid har något återfuktande till huden, varesig det är ett serum, mask eller crème just för att boosta huden lite extra.

Cliniques nyhet Moisture SurgeTM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, ja det tar tid att skriva ut det också haha, den finns i 30ml för 175kr och det är verkligen ett överkomligt pris om man verkligen vill testa men kanske inte vill köpa på sig en full size. Men lägger du till 100kr får du en full storlek på 50ml och för mig så räcker en sådan crème i minst två månader och då använder jag samma för morgon och kväll! 🙂

Förutom att det är ett väldigt bra pris på produkten så får ni 20% rabatt på HELA sortimentet om ni uppger koden 20_OFF i kassan.
Klicka här för att läsa mer eller köpa produkten!

12 reaktioner på “Boosta fuktnivån med 152%”

 • EMMA skriver:

  Känns inte direkt trovärdigt enligt min åsikt, att det är ”den enda du använder” efter att ha snackat upp biotherm i flera månader..

  • Annica Englund skriver:

   Jag använder ju Biotherm! 🙂
   Jag skriver ju att jag endast använder fukt till min hud och Biotherms produkter är fukt. Men detta är ett inlägg om Cliniques produkt som precis lanserats och dom har också fukt 🙂

  • Lotta skriver:

   Jag tolkade det också så först, men när jag läste om så fattade jag att det är fukt som är det enda Annica använder i ansiktet.

   Annars håller jag faktiskt med dig, trovärdighet sjunker lite. Hon använder bara Biotherms produkter fram tills Clinique köper ett inlägg. Använder endast BM’s Complexion Rescue men kallar samtidigt Beccas produkt favoritfoundation och tycker att L’Oreals BB/CC kräm är magisk. Det känns lite som åsikten baseras på vem som sponsrar. Sedan har det i ärlighetens namn varit en hel del foundations som hon inte har tyckt om, men det är också produkter hon bara tjänar pengar på genom adlinks.

   Å andra sidan så finns det ju faktiskt mer än EN bra fuktkräm och hel massa foundations som säkert är helt fantastiska – jag får väl anta att dom köpta inläggen är produkter som hon älskar på riktigt. Även om det är flera olika i samma kategori.

   Och för den som kanske är intresserad – Cliniques fuktkräm ÄR väldigt bra. Inte någon jättenyhet då jag köpte min i början av året (använde den tidigare varianten ”Moisture Surge” innan) Det är den enda jag använder och jag är inte sponsrad.

 • Sofia skriver:

  Vad använder du för tvätt innan? 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Jag varierar väldigt mycket just nu faktiskt. Ibland kan jag använda Jan Marini, ibland tvättar jag ansiktet i duschen, ibland testar jag någon ny rengöring…Så det är olika just nu men hudvården är densamma och jag använder Biotherm.

 • Sia skriver:

  Blir också lite förvirrad, uppfattat det som att bioterhm är det du använder till ansiktet, deras serum Och kräm?
  Vilken är det du använder och rekommenderar till torris? 🙂

  • Annica Englund skriver:

   Det är Biotherm jag använder och är supernöjd med deras produkter. Men detta är också en jättebra crème, något billigare än Biotherm så vill man ha fukt kan man absolut testa denna, eller Biotherm 😉

 • Susanna Blomqvist skriver:

  Jag har Clinique 3 steg hudvård samt deras dag/natt creme. Stämmer det att dag o natt cremen är för fet nu när det är sommar? Räcker det då endast med att ha den nya fuktcremen som du skrev om som dagcreme?

 • Conny skriver:

  Ser ut att vara jättegoa krämer. Knäppt nog kommer jag att tänka på den kräm eller smet som man kan grädda våfflor med. Då skulle jag ju vilja göra det på det nya roliga sättet där våfflan har formen av en skål – Chvs100. Det älskar ju de som ska äta eftersom inget ramlar ut och det är så lätta att fylla med goda tillbehör.

 • Josefine skriver:

  Skapligt att något kan bli över 100% 😅

  http://nouw.com/sjosefine

 • Marie skriver:

  Alltså din hy är helt fantastisk 😍 Älskar din hy 😊

 • Linnea skriver:

  Alltså wow! Kan gå i god för att den är magisk! Köpte den på din rabattkod och redan morgonen efter jag använt den första gången var jag alldeles jämn i hyn! Såg ut som ett snyggfilter, och då lovar jag att jag alltid lidit av ojämnheter o rodnader! Är helt blown away av denna produkt! Har alltid behövt mineralpuder i ansiktet för att känna mig bekväm men nu har jag gått HELT utan foundation sen jag började med den 😀 fantastisk!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.