Blue suede nails+ fotograf

God morgon!
Jag ska in till banken idag för möte då jag bytte i samband med att jag köpte. Jag får så mycket hjälp av hon jag har nu och för första gången någonsin är det inte jobbigt att gå till banken. Jag har alltid tyckt att det vart jobbigt innan och snacka räntor, fonder, aktier och allt vad det innebär men nu känns det som att jag har koll och det är kul!

Igår var jag hos Linda och fixade mina naglar, samtidigt kom >>Evelina<< som är en tjej som jag ska börja jobba med framöver. Jag behöver verkligen hjälp med att fota, inte för att jag är dålig på att fota men jag älskar bilder som är tagna ”utifrån”. Så slipper jag fråga folk om dom kan fota, man ställer sig i sin pose och kameran klickas av, det känns inte genuint och äkta och jag vill verkligen behålla den känslan av min blogg. Så här är lite bilder från igår som hon hann ta när jag fixade naglarna hos Linda på >>Miss Fancy<<. Jag älskar ju blått och kände verkligen för mörkblå naglar, jag hade det typ jämt förut. Chanel Boy- lacket, älskade det! Btw, snart kommer Linda ha en spraytanutbildning som sätter igång så alla ni som är intresserade av att ta en kort kurs i spraytan och kunna extraknäcka eller köra heltid med det bör hålla ögon och öron öppna. 😉

Men vad tror ni om det här? Visst är det lite roligare att se bilder som berättar lite mer! Där man egentligen bara genom bilderna förstår vad som händer än bara poserande bilder. 😀

Keps- Ivy Revel // Tröja och byxa- Bik Bok

8 reaktioner på “Blue suede nails+ fotograf”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *