Biotherm Skin Best Liquid Glow

PC280206
PC280214
PC280222

Jag har testat en ganska så ny produkt från Biotherm som jag fick av Marcelos mamma som också är väldigt insatt i skönhetsbranchen. Hon tyckte att jag skulle testa denna torrolja från Biotherm som lanserades ganska så nyligen, det är Biotherms första torrolja och den kan användas på ganska så många olika sätt. Jag själv blandar min ansiktscreme med någon droppe av denna innan jag applicerar det i ansiktet för att få lite mer lyster men också för att ge huden mer fett och göra den mjukare. Denna produkt är alltså helt fantastisk för oss torrisar som annars flagnar lite lätt i ansiktet eller bara känner att huden känns lite för liten ibland.

Jag får min fukt från hudvården men denna olja kompletterar det feta, det som är närande för huden. Man blir inte glansig och fet i huden utan bara väldigt mjuk, len och man får en härlig lyster. Vill man kan man även blanda en liten droppe med sin flytande foundation för att ge huden en lättare täckning och som sagt mer lyster. 😉

Så ett litet tips till alla er torrisar där ute, addera en torrolja till er hudvård för att huden ska bli mjuk och smidig.

Pris: 30ml, 395kr

10 reaktioner på “Biotherm Skin Best Liquid Glow”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.