Biotherm Aqua Source

Innehåller adlinks

Som ni vet så har jag ett samarbete med Biotherm och deras nya Aquasource. Ännu en gång, jag är superstolt över detta samarbete då det är produkter och ett märke som jag verkligen älskar! 😀

Jag har använt dessa produkter nu sedan jag åkte med dom till Norge vilket var 10 veckor sedan….wow vad tiden går fort! Är det verkligen så länge sedan!? :O Herregud! Men jag har i alla fall använd produkterna sedan dess och när man går över till en ny hudvård så är det viktigt att man ger produkterna en chans då vår cellförnyelse är på ca en månad. Det betyder alltså att de döda hudcellerna på det översta hudlagret faller av, det bildas ny hud underifrån och då kan vi börja se skillnad.

Jag märkte skillnad ganska direkt med dessa produkter då jag har en torr hudtyp. När det är extremt varmt eller väldigt kallt så reagerar min hud och blir otroligt fuktfattig men jag har inte märkt av detta överhuvudtaget. Inte ens nu under min träningsresa där man svettas extremt mycket och är i saltvatten, inget alls. Min hud höll sig mjuk och smidig hela tiden och varje morgon när jag vaknar så känns min hud väldigt fräsch just för att den har en glow. Till och med på morgonen!!!

Aquasource Gel och Serum innehåller Aura Leaf som är känd för sina återfuktande och lystergivande egenskaper. Den är även berikad med motsvarande 5000 liter Life Plankton, ansedd som en av skönhetsvärldens mest unika vitaliserande ingredienser vilket ger huden smidig, återfuktad och full av lyster. Jag använder produkterna morgon och kväll. Jag är supernöjd med dom och är så stolt över att få vara en del av den här lanseringen! Vilken jäkla match va!? 😀

Pris: Serum 495kr // Creme 375kr –Länk till produkterna

Ni ser ju hur klar, ren och lystrig min hud är! Detta är direkt efter rengöring och användning av produkterna. Jag är så nöjd!
Nu börjar även mina pigmenteringar komma fram på överläppen, kom ihåg att vara extra noga med solskydd nu när solen är framme! 😉

8 reaktioner på “Biotherm Aqua Source”

 • Daniela skriver:

  Kan du inte skriva vilka utav Biotherms produkter du använder och i vilken ordning? 🙂

 • anonym skriver:

  Jag fick prov på den i gröna burken. Men kändes lite kletig. Jag är nog ovan. Så jag håller mej till Vichy på apoteket. Tänk vi har fyra månader framför oss med sommar. För jag vet när vi jymmpat ute och det slutar i slutet av augusti så brukar jag önska dom skulle fortsätta med gympan i september. För den månaden har också varit fint väder.

 • Ellen skriver:

  Använder du inte Jan marini längre?😃

 • Emma skriver:

  Eftersom du har ett samarbete med dem kanske du skulle kunna få dem att sluta testa sina produkter på djur 🙂 För isåfall har dem en potentiell kund här!

 • anonym skriver:

  Valar som är så fina behöver ju plankton för att klara sej.

 • Julia skriver:

  Hej! Vad skulle du tipsa om för rengöring tillsammans med serum och kräm för torr hy? Har hittat den rosa burken från Biotherm men är lite fundersam ang rengöring. Är helt ny med märket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.