Biotherm -Ålesund Norge

Innehåller adlinks

Då är vi framme. Efter lite förseningar så har vi kommit fram till Hotell Brosundet i Ålesund Norge. Det är så fint här, så harmoniskt. Det känns lite som en flashback till när jag bodde i Östersund, underbar natur, den kalla friska luften med fjällen som utsikt. Jag hade utsikt mot fjällen från min lägenhet i Östersund och det var så vackert, det var så härligt att äta frukosten på balkongen och se de vackra fjällen. Den här sidan kommer man aldrig kunna få ur mig, jag älskar naturen. Att vandra i fjäll och berg är helande för själen, jag önskar bara att jag hade kunnat ta med Stitch för hon hade älskat att springa i naturen. 🙂

När jag gick i skolan så var i tvungna att göra någon utflykt varje år, från 6an till att jag tog studenten. Just där och då kanske jag inte uppskattade det på samma sätt som jag gör nu i efterhand. När jag tex var i Österrike så vandrade vi i fjällen och det är en av de bästa resorna jag gjort. Vi körde även cross där, men då flög jag över styret två gånger innan dom satte mig på en barncross haha.

Eftersom vi ligger lite efter schemat idag så kommer vi nu kl 17:45 ha meditation och sedan efter det så kommer vi äta middag. Vi är tre influencer från Sverige, tre från Danmark och fyra från Norge och vi kommer att spendera dessa dagar tillsammans. Vi kommer att få vandra i fjällen, åka helikopter, gå på spa, äta goda middagar och bara ha det roligt och harmoniskt i Biotherms anda. 😀

13 reaktioner på “Biotherm -Ålesund Norge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.