Biomys, pannkaksfrulle och skendräktighet

Idag blev det sovmorgon, det behövdes efter den ganska så stressiga dagen igår. Jag var helt slut på kvällen men stack ändå på bio och såg filmen Esacperoom. Alltså ni vet ju att jag älskar Escaperoom här i Stockholm och vill göra alla rum alla dagar i veckan. När man ser den här filmen så blir man ännu mer taggad och vill sticka iväg och köra ett rum direkt efter.

För er som inte riktigt vet vad Escaperoom eller Escapestories är för något så är det ett koncept där de har olika rum. Man blir inlåst i det första och för att ta sig vidare till nästa ska man hitta ledtrådar och det är viktigt att samarbeta. Det är olika teman på rummen men jag personligen gillar de som är lite läskigare. 😉


Kl 11 idag vaknade vi och klev upp för lite pannkaksfrulle. Jag satt och kollade igenom prospektet på lägenheten och det är ju såklart superkul att jag köpt en ny lägenhet och jag vet att många blir ju superglada och verkligen vill skåla i champagne när de gjort det. Jag vet inte men för mig känns det inte riktigt som att det är så speciellt, jag vill att det ska kännas jättestort och försöker typ hypa det själv men det känns inte riktigt sådär jättestort… Kanske för att jag köper och säljer så ofta? Under mina sju år som jag bott i Stockholm så är jag nu inne på mitt sjunde boende så det kanske är just därför?

Men det som jag ser mest fram emot det är ju såklart att inreda men även det känns ju lite blandat med tanke på att det är en ganska dyr hobby. Jag fastnar ju lätt för designersaker och nu när jag flyttar ska jag sälja av mig det mesta från denna lägenhet och köpa massa nytt till den nya och då kommer det att svida ganska rejält på kontot. Men som tidigare kommer ni självklart att få haka på min flytt med inredning och allt vad det innebär. Åh jag måste bara säga det, det som jag ser mest fram emot det är när alla kartonger står i lägenheten och man sitter där med vännerna och käkar pizza. Det är ju standard! 😀

Imorse när jag vaknade också kände mig så himla fräsch. Visst håret var väl lite ruffsigt och alla dessa virvlar börjar bli dominanta nu så jag måste tvätta det idag, men alltså kolla mina fransar. Att få vakna och känna sig fräsch i ansiktet, redo att möta dagen, redo att ta en morgonselfie… haha jag driver. Men tänk att lite böjda färgade fransar och ett par bryn kan göra så mycket. Love it! 😀

Nu måste jag ut och aktivera Stitch. Hon har blivit skendräktig så jag måste se till att hon får mycket motion samt att jag har fått minska på maten. Är hundar skendräktiga för länge kan det leda till juverinflammation så jag gör allt nu för att det verkligen ska försvinna. Kanske ska sticka till WörkOut ändå ikväll och ställa henne på löpbandet en stund?

Har någon av er haft skendräktiga hundar och hur har ni gjort?

9 reaktioner på “Biomys, pannkaksfrulle och skendräktighet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.