Billigt och bra mineralpuder

Innehåller adlinks

Alltså mötet gick så bra, jag är så glad över att jag har Tourn som agenter! Dom underlättar verkligen mitt jobb och gör det så förbaskat kul, utan dom hade jag aldrig vart där jag är idag och jag är evigt tacksam över att dom vill jobba med mig!

Efter mötet sprang jag en sväng på stan för att kolla efter en grön puff och när jag väl såg en så kände jag att nej jag kanske ska satsa på en annan färg och sedan skulle det ta 6-8 veckor att beställa den… Haha beslutsångesten. Det slutade med att jag åkte hem utan något med mig och ingen beställning.

Igår tipsade jag om mascaran från L´Orèal som faktiskt är skitbra och idag tänkte jag tipsa om deras liquid lipsticks och även deras puder som är väldigt bra. Det är så kul att de här budgetmärkena äntligen börjar komma med riktigt bra produkter!

L’Oréal Paris True Match Minerals Powder Foundation är en bas som ger en väldigt naturligt finish där du själv bestämmer hur täckande den ska vara. Ju mer du snurrar på desto mer täckning får du. Basen är 95% mineralbaserad och smälter in väldigt fint och man får en jämn och fin bas. Och eftersom den har en mineralbas så är den vårdande för huden så vet du av dig att du är väldigt känslig så testa denna och se om du märker någon skillnad. Men då skulle mitt tips vara att ta en borste som är lite glesare så inte huden blossar upp när du snurrar på den med den kompakta borsten som hör till. 😉

Pris: 199kr >>HÄR<<

Borsten är helt magisk, så mjuk och lätt att applicera med!
Ser ni vad basen ser jämn och naturlig ut!? Nu har jag en bra hud i grunden och det förespråkar jag alltid att satsa på en bra hudvård för då ser nästan all makeup bra ut. 😉
Sedan har vi deras Liquid Lipsticks som har en matt finish och ni kan ju bara gissa vilken som är min favorit. Jag är och kommer nog alltid att vara en nudetjej just för att jag gillar en naturligare look. Jag vill fortfarande att folk känner igen mig med eller utan smink, haha! Men sedan kan jag rocka ett maffigt läppstift också men nude är det jag alltid föredrar!

L’Oréal Paris Infallible Lip Paint är ett flytande läppstift med intensiva färgpigment som håller länge och finns med både glansig eller matt finish. Infallible Lip Paint är lätt att jobba med för den ger en ganska full täckning direkt pga den fluffiga applikatorn. 🙂

Pris: 99kr >>HÄR<<

Nyansen heter Babe-in.

5 reaktioner på “Billigt och bra mineralpuder”

 • linda skriver:

  Hej Annica!

  Jag har ett problem som jag inte kommer till botten med – min concealer blir alltid så himla gulaktig när den legat några timmar på huden!

  När den är nyapplicerad smälter den in perfekt med foundationen och sen går det några timmar och det ser ut som att den tagit över och blivit extremt mycket mörkare samt gulare i tonen. Har provat både L.A girl, NYX och MAC’s concealer, vad gör jag för fel?

 • Tess skriver:

  Såå snyggt läppstift!! Har du tips vad som finns om man är röd i huvudet?

 • Madeleine skriver:

  Köp inte loreal! Dom testar på djur! Alla säjer att de inte gör det men jo! Dom säljer i kina och BETALAR FÖR att de ska testa deras smink på djur för annars får inte loreal sälja sitt smink därborta. Om man betalar någon för att kasta en sten på någon då är faktiskt den som betalade lika skyldig… just saying! Annica jag älskar din blogg!

 • Jenny skriver:

  Hej! Vad har du för nyans på mineralpudret? 😊
  Med vänlig hälsning, Jenny

 • Sofia skriver:

  Hej,

  Vilken mascara använder du på bilderna i detta inlägg?

  Tycker de blev så himla fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.