Billiga grymma lösfransar!

P9282258
Är det något som verkligen lyfter en hel makeup så är det bannemig ett par lösfransar. Och är det något som verkligen är svårt i början så är det att få till dom. Men tro mig när jag säger att denna modell är så enkel och smidig att fästa att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Det som skiljer denna typ av lösfrans mot vanliga är att dom inte släpper i några kanter. Du bara doppar den lilla knoppen i lite lim och kan sätta fast dom direkt och dom sitter på plats. Du behöver inte vänta på att limmet ”stelnar till” lite och du kan verkligen anpassa dom efter ditt öga lättare än med hela rader.

Jag själv älskar denna modell, resultatet blir så naturligt och man ser knappt vart fransarna sitter fast. Plus att du behöver inte någon snygg eyeliner för att få dessa att smälta in utan jag själv lägger en lätt fransskugga.

Pris: 69kr Galet billigt!!
Ni hittar modellen tex Kicks, H&M, Åhlens och även på Depends egna hemsida.

depend eyelash
Dessa kommer som singlar och två och två i förpackningen. 
depend eyelashes
Före och efter. Hur grymt bra!? Man fäster fransarna ovanifrån, jag har gjort en film på detta fast med ett annat märke. Ni hittar filmen nedan.
milani ogonskugga3
Tada, min favoritmodell när det kommer till fransar! PS! Kom ihåg att köpa ett annat lim, Duo är ett bra märke men även Sweedlashes.

 

Titta hur jag fäster denna typ av lösfransmodell här:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P4ygISe41ro[/youtube]

13 reaktioner på “Billiga grymma lösfransar!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.