Big Slap Lördag

>>Jackan hittar nu här<<

Nu sitter jag i bilen med Staffan och Billy som kör mig till flygplatsen, fy vad snabbt den här helgen har gått. För fort. Jag har haft det så jäkla kul och Big Slap var som sist en grym upplevelse och jag är så glad över att det var två dagar. Trots att jag var sliten på lördag morgon så var det bara att dricka massa kaffe och Redbull och sedan var jag igång igen. Jag körde på svart klänning, grön klackar och militärjackan, lite mer festivaligt än dagen innan. 😉

Vi åt en sen lunch på Chill out och sedan rullade vi in till Tallriken runt 18. Denna kväll var brutalt bra den med och vi hängde backstage eller på VIPen där även Ingrosso var. Han skulle avsluta med Axwell som en överraskning och fan vad bra dom är tillsammans. Jag dööör varje gång jag hör More than you know för den är så jädrans bra! Plus att när dom spelat klart hängde dom med oss backstage. 😀

När allt var slut rullade vi till Hipp där efterfesten var och även där dansade vi till nästan halv fyra innan vi bestämde oss för att åka hem och sova.

Det har vart en grym kväll och ni som följer mig på snap (Akaannica) har säkert sett det. 😉

7 reaktioner på “Big Slap Lördag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *