Big Slap fredagen

Vi lever men wow… wow wow wow vilken helg! Jag landade på fredag förmiddag i Malmö, Billy och hans systerson plockade upp mig och vi åkte hem till Billy. Runt 11 drog vi till Steakhouse och där var vi till 16 ungefär och jag åt den godaste lunchen på länge! Det här är en av anledningarna till varför jag älskar Malmö, maten på Steakhouse. 😉 Det blev en halv hummer och under den gömde sig en saftig köttbit som levereras av den bästa köttleverantören Meatfactory. Det han bli både en och två créme bruléer innan vi gick tillbaka till lägenheten för att göra oss klara för Big Slap.

Jag körde på mitt blommiga set och fick så mycket komplimanger under kvällen och till det mina transparenta klackar som är så bekväma. Vi hade AAA- tags så vi fick även gå backstage vilket resulterade i att jag fick träffa de DJs som spelade och Aoki har alltid vart en favorit, jag älskar hans Boneless och dansade verkligen loss hela kvällen.

Efter festivalen åkte vi hem, vi alla var väldigt trötta så vi skippade efterfesten och det var nog lika bra för när jag vaknade på lördagen kändes det omöjligt att tagga om till dag två. But I did it!

Om ni undrar varför bildernas kvalitet är så kassa är det för att jag glömde mitt kamerabatteri hemma. Men hey, bättre än inget. 😉

3 reaktioner på “Big Slap fredagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *