Big Slap 2017

Nu är det vara en vecka kvar till jag är nere i Malmö med mina vänner och festar loss på Big Slap. Fan vad jag har längtat efter den här helgen! För är det något som jag älskar med sommaren så är det dessa grymma housefestivaler som kommer med den. Jag har vart på Big Slap två gånger innan men då har den bara vart en dag, nu är det både fredag och lördag plus att dom har femårsjubileum så jag är övertygad om att det kommer vara galet bra! 

Hur många av er ska gå? Alltså älskar nu house måste ni gå jag menar kolla bara line upen, helt brutal. Det kommer vara så bra musik och stämning i Tallriken i Malmö nästa helg så jag gör helt rätt inatt vila denna för att go banans nästa. Så har nu inga biljetter så SKAFFA, ni får inte missa denna helg!

Så, ses vi där?! 😀

3 reaktioner på “Big Slap 2017”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *