Beyonce Jay-Z On The Run II

Vilken kväll, vilken show, vilket jäkla power couple alltså! Jag var på Beyonce & Jay- Z On The Run II igår i Friends arena och precis som förra gången Beyonce var i Stockholm så levererades det. Alltså dessa två är verkligen som gjorda för varandra, kemin dom hade på scenen kändes ut i publiken. Det var en magisk show och jag är så glad över att jag fick uppleva den så nära. Är det några som kan bjuda på en show så är det verkligen dom två.

Jag måste dock säga att den låt som var bäst under kvällen var Jay-Z med N**as in Paris, då gick det inte att stå still. Jag är ju inte ett jättefan av sådan musik men eftersom den spelas mycket ute så kände jag ju till den. Men sedan såklart, deras duetter, speciellt på slutet var magiskt. Jag och Daniel och säkert många andra stod helt frälsta som små ljus.

Hur många av er var där? Vilken låt tyckte ni var bäst? Har ni möjlighet att åka och se konserten så bör ni göra det, det är verkligen en upplevelse!

Alltså jag dog för den här outfiten, någon som vet var jag kan få tag på bomberjackan? 😀

2 reaktioner på “Beyonce Jay-Z On The Run II”

  • Annika skriver:

    Men Annica, den där jackan ser ut som stor cellofan-säck ju!! 😮

    Var inte där. Gillar några av Beyoncés låtar, men inte frälst nog.

  • Stina skriver:

    Min favoritdel måste varit när de sjöng Forever Young och visade filmklipp med Blue Ivy, så fint!! Hela showen var fantastisk. Håller med, vilket power couple.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.