Benträning

Desktop-001
Desktop1
DSC00675

Herregud vad jag skrattade idag på gymmet med Bea, vi är så flamsiga när vi tränar trots att vi kör hårt. Det var lite ovant för mig att träna såhär på eftermiddagen, jag kände mig rätt så seg och på slutet låg jag helt död på madrassen när vi stretchade men det är så mycket roligare att träna med en vän än själv! 🙂

Såhär såg dagens pass ut:
10st benpress 35kg
15×2 per ben benpress 15kg
10×4 per ben rumplyft 7kg
20×3 sumosquat 16kg
20×4 hip abduction 115kg
20×4 inner thigh abductor 85kg
50+30 vadpress på stepbräda
Avslutade med lite mage sedan var vi döda. 😀

6 reaktioner på “Benträning”

 • Anonym skriver:

  Vart tog du vägen ?

 • Molly :) skriver:

  haha varför står du så på maskinen åt de hållet?! du är rolig du..

 • Anonym skriver:

  Vad använder du för kosttillskott? Kan du skriva lite om de och vad du äter för att bygga upp dina muskler?

 • Josefina skriver:

  Hej! Jag ska försöka gå ner 5-10kg på 1/5 månad? Kan du ge mig lite tips om kost & bra träning, då jag ser upp till dig!

 • Sara skriver:

  Hej Annica!
  Jag är en tjej på 16 år som älskar att träna, både gymnastik och på gym. Tar bland annat mycket tips och trix från din blogg som jag använder till nin egna träning. Uppskattar det väldigt mycket!
  Men något jag undrar och irriterar mig över är att det bara är jag av alla mina vänner, och även de jag känner, som får något som kallas för ”coregasm”. Det låter väldigt konstigt men det är något jag får.
  Undrade vad det var för fel på mig egentligen då det började kännas som en konstig känsla i underlivet. Men när jag läste en hälsotidning hittade jag ett helt blad om detta och vilka övningar som påverkar detta, och för mig är det framförallt magövningarna som är problemet.

  Har du någonsin hört talas om detta? Isåfall, vet du hur jag ska göra för att undvika detta och vad detta är för något? Vad jag förstod det är det som en slags ”orgasm” man får när man tränar och att en del tjejer tycker att det är skönt. Men det tycker inte jag, det förstör min träning så otroligt nyclet och gör så att jag inte kan fortsätta mina övningar eller mitt gympass.
  Tacksam för ett svar och lite tips och råd om detta!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.