Benefit Bad Gal Bang!

Hade jag haft en unge hade hen fått ta denna rygga till dagis, hur cool tror ni inte att hen hade känt sig!?

Det här gillar jag, så himla kul med denna typ av pressutskick! Det gör att man genast blir mer intresserad av vad det är för någon produkt som lanserats. I detta fall är det en ny mascara från Benefit som ska vara en rejäl volymgivare! ”Lashes so big you can se them from space!” är deras slogan för denna mascara så det var ganska svårt att missa vad det var för typ av mascara.

Så fort jag började applicera den så kände jag direkt att man kunde bygga den här hur maffig som helst. Det kom mycket produkt på en gång och eftersom borsten är en något hårdare plastvariant så var det också superlätt att separera fransarna. Jag skulle säga att denna mascara påminner väldigt mycket om Loreal telescopic, alltså väldigt mycket!

Inte nog med att den går att bygga med så kommer den åt varenda lite frans och hela vägen in från roten. Och den torkar inte på en gång, vilket då gör den byggbar, och det gör även att fransarna kan få en bra böj. Det jag gör när jag målat klart fransarna det är att jag trycker till dom lite med fingrarna för att dom ska få en lite mer böjd effekt och det gick alldeles utmärkt med denna. Lämnar inga klumpar och smular inte heller. Den här mascaran hamnar på min Topp tre-lista tillsammans med bland annat denna!

Så Benefit levererar kan jag lugnt säga. Nedan har jag bara målat ett lager mascara och ni ser ju ändå potentialen i den. Så är ni en Loreal telescopic- person men känner för att avancera och testa något nytt så är detta verkligen en kandidat för dig! 😀

Pris: 280kr på Sephora

Före och efter.
Kolla in den här böjen! :O

11 reaktioner på “Benefit Bad Gal Bang!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *