Bebis, illamående och svimfärdig


Den här dagen startade så bra. Jag mötte upp en tjejkompis på Mahalo hälsocafe för lite frukost och sedan blev jag även uppdaterad om hennes lilla bebis. Vi båda hade svårt att se oss själva med barn för bara några månader sedan men när jag fick reda på detta så kändes det så naturligt och så bra, jag blev så glad att jag började gråta! Hon och hennes kille kommer bli grymma föräldrar och jag längtar efter att få träffa den lilla människan. För mig så är det ett tag kvar dock, först och främst måste jag hinna en redig karl och jag är nog inte ens redo för det än, haha!

Jag har fortfarande inte duschat efter mitt träningspass som jag hade 13-14… såååå ofräsch tjej alltså haha. Men jag har mitt andra pass om ca en timma och då måste jag köra ett löppass i 60min med 70% av min maxpuls vilket innebär att jag måste lägga min pulsklocka på laddning. Kalle pushar mig som fan nu alltså och trots att det är fruktansvärt jobbigt så vet jag att för varje pass vi kör så kommer jag bara närmare och närmare mitt mål.

Jag har aldrig svimmat och är superrädd för att göra det och idag var passet så hårt att det började flimra för mina ögon så jag var tvungen att pausa. Alltså Kalle min PT är så jäkla rolig, han sa bara ”det är ingen fara om du svimmar, jag väcker dig” som ingenting. Han är ju gammal kampsportare så han är ju van vid att folk svimmar. Och det som jag gillar med honom det är att han är väldigt hård, på ett bra sätt! Jag har ju så dåligt psyke så känner jag att något är jobbigt så kan jag bara ge upp och skita i. Men när han tränar mig och jag börjar ge vika så får han mig att inse att hur jobbigt det än är så kommer jag klara av de där sista repsen. Det spelar ingen roll hur lång tid det det så ska jag klara av det vilket resulterar i att jag slutför allt och känner mig som en power woman efteråt.

Dagens pass:
Vanliga tabata på cykel
Tabata på hopprep
8st burpee ballslam, 10kg, 6 varv
Rörlighet
Nedvarvning

Kanske inte ser så tufft ut såhär men idag pushade vi mjölksyratröskeln väldigt mycket, jag blev illamående och fick lite blodsmak i munnen samtidigt som jag blev svimfärdig. Så ja, det var det vidrigaste passet vi körd hittills men det enda jag tänkte på var Tomb Raider, haha!

3 reaktioner på “Bebis, illamående och svimfärdig”

 • Maria skriver:

  Vad hände med ditt och Xenia´s projekt som skulle släppas den 8 mars?

  ”Den 8e mars, då smäller det. Jag och Xenia har jobbat på ett litet projekt som jag förhoppningsvis redan idag kan avslöja vad det handlar om. Detta är en grej som jag är ganska stolt över för resultatet har fått så bra respons från de som vi frågat. Samtidigt som jag är väldigt förväntansfull över att få se och höra vad ni tycker så är jag också väldigt nervös över att ni kanske för en annan uppfattning om mig..”
  http://annicaenglund.se/spelkvall-2/

 • Josefine skriver:

  Går in i vecka 23 imorgon, helt fantastiskt 😍

 • anonym skriver:

  Du har ju din bebis stitch i famnen. 😊😉😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *