Beach WörkOut

Halloj! Vi är på väg till flygplatsen och taxichauffören pumpar så jädrans hög musik i högtalaren så vi in knappt prata med varandra, haha. Eftersom jag och Pischa åkte hem senaste än resten av gruppen så passade vi på att träna den här morgonen. Vi körde 500, kommer förklara imorgon vad det är för typ av upplägg för här kommer bilder från vårt beachpass Pischa körde med oss i veckan. Det var både fysiskt och psykiskt jobbigt så jag fick en panikattack mitt under passet men jag samlade mig och körde vidare sen och det var jag glad över.

Det var även under det här passet som räddningspersonal kom ner på stranden då den 20 åriga killen försvunnit. Och sorgligt nog så hade dom inte hittat honom senast vi frågade…

Alla bilderna är tagna av Pato Palma.

2 reaktioner på “Beach WörkOut”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *