Beach -WOD Train Marbella

Innehåller adlink

Tights- Klick!

Oj vad jag är slut i kroppen, det känns som i tisdags när jag körde crossfit och padel direkt efter varandra och jag satt och halvsov på restaurangen när vi skulle käka middag. Så för att jag ska orka med ikväll så tänkte jag lägga lite ansiktsmask och ta en powernap så jag vaknar upp som en ny människa innan kvällens aktiviteter. 🙂

Dagen idag startade 9:30 på stranden med @TrainMarbella. @NickeGull värmde upp oss rejält innan vi körde igång:

Skottkärran i sand är så jäkla jobbigt och man känner verkligen att det tar i musklerna i handlederna.

Jag och Peter var ett team idag.

Och Lina och Jennifer körde, haha så roliga!

Vår coach!

En person skulle springa medan den andra var motstånd, mina ben skrek mjölksyra!

Vi skulle hålla varsitt ben och hoppa, också något som ger otroligt mycket mjölksyra. 😀

Squats på det. 🙂

Det var ett psykiskt jobbigt pass efteråt, kolla på tavlan ovan så förstår ni. 😉 Man jobbade två och två och såhär såg passet ut:

400m löpning med sandsäck på ryggen
100st boxjumps som vi delade på, medan person 1 hoppade stod person 2 med stock över huvudet
400m löpning med sandsäck på ryggen
100st hopp över box med stock, en person arbetade och den andre vilade
400m löpning med sandsäck på ryggen
100st push pressar med stock som båda stod och gjorde samtidigt

Jag har aldrig vart riktigt bra när det kommer till psykiskt jobbiga övningar. Det har vart något som triggat min panikångest då jag pressar mig själv till max och så fort jag känner att det inte går som jag vill så bryter det ut. Så är det med jobb också, när jag sätter för hög press på mig själv och allt skiter sig då sitter jag där med tryck över bröstet och tårar som sprutar.

Så när jag såg att vi skulle springa totalt 1,2km med tunga säckar på ryggen så fick jag lite av en klump i halsen. Men jag fick så jäkla bra pepp hela tiden av både Peter och Nicklas att vi klarade oss igenom passet… PÅ UNDER HALVA TIDEN! Hur galet!? När vi sprang de sista 400m och jag insåg att vi sprungit hela sträckan så kände jag mig så stolt. Och efter att vi gjort våra 100 push pressar och vi kunde släppa ner stockarna så fick jag mer energi i kroppen än jag hade innan passet. Det är den känslan som gör att jag älskar träning!

Den här resan har vart så jäkla kul och jag är så glad över att köra crossfit igen. Jag har visserligen inte kört det så mycket innan men de gånger jag har kört har jag alltid tyckt att det vart kul. Nu kommer jag också säga som alla andra gånger jag testar på ”nytt” att jag definitivt kommer att köra det när jag kommer hem. Men jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna göra det. Variera min träning mer och få in ett crossfitpass en eller två gånger i veckan. Någon som är sugen på en träningspartner? 😀

Jag kör boxjumps medan Peter håller en stock över huvudet.

Tvärtom.

Linda och Jennifer blir peppade av Nicklas.

Gå över box med stock medan den andre får vila.

Det här var det som var psykiskt jobbigt. Totalt sprang vi 1,2 km i sanden med ca 25kg på ryggen. Pannben!

2 reaktioner på “Beach -WOD Train Marbella”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.