Bästa frukosten och barnmys

Innehåller adlink

Igår kväll lade jag mig innan 23, det var länge sedan jag gjorde det. Men sedan att jag somnade typ 3h efter är en annan femma. Jag var trött när jag lade mig men det gick bara inte att somna. Jag satte på meditation men det gick liksom ändå inte. Så jag bara låg där och tänkte typ att kroppen ändå får vila eftersom jag ligger och slappnar av… Så imorse innan 7 vaknade jag till av att Stitch ville ut så jag hoppade upp, peppade mig själv att det skulle bli en skön morgonpromenad vilket det också blev. Sååå glad över att jag inte klickade på snoozeknappen som jag gjort den senaste veckan för jag måste komma tillbaka till mina rutiner jag hade förr. Dock kommer den här helgen fucka dom ändå då det är SUMMERBURST! 😀 Gaaah nu är det inte länge kvar, det kommer bli sådan jäkla fest alltså! 😀

När jag kom in från promenaden så stekte jag lite proteinpannkakor (-Klick!), så smidig mix alltså. Jag älskar den. En skopa pulver, 1,5 skopa vatten, vispa, stek, käka. Jag har ju blåbärsmixen och många proteinpannkaksmixar brukar smaka mycket kemikalier typ men det gör inte denna. Jag åt mina pankisar till skivad banan och den sockerfria sirapen. Alltså jag längtar till nästa vecka för då kommer jag mest troligt kunna äta den här frukosten på min balkong. 😀

Blommorna på bordet fick jag igår av Beatrice, jag fick med mig hur mycket som helst som jag har satt i vaser runtom i min lägenhet. Hon har ju sådan fantastisk går med äppel- och plommonträd, pool, terass, fantastiska blommor och gud vet vad. Efter besöken hos henne och hennes familj blir jag så sugen på hus den dagen jag skaffar familj. Jag var där igår och testade lite plagg inför en fotografering vi ska göra nästa vecka och då blev jag även bjuden på middag. Så under tiden Bea lagade middag satt jag och Akilles med Playmobile och byggde ett polishus med helikopterplatta. Efter det så samlades vi alla för att ta en kvällspromenad ner mot sjön, precis som i lördags.

Jag hade ju med mig Stitch så vi släppte hundarna och Rocky älskar ju att bada, han är en sådan hund som kastar sig i utan problem medan Stitch är en riktig badkruka. Hon badar endast om en annan hund gör det och hon kan försiktigt gå i eller om hon trillar i vattnet. Och jag har nog aldrig sett henne simma riktigt så jag vet inte om hon kan det… Alltså när hon hoppade i vattnet efter Rocky igår för att försöka ta en pinne av honom… hon plaskade så mycket och de där långa frambenen sprattlade åt alla håll och kanter haha. Det var ju grunt där hon var så hon tog sig in men jag blev lite osäker efter det om hon verkligen kan simma. Jag måste kolla upp det där, ta henne under armen och gå ut en bit med henne, sätta ner henne försiktigt och se hur det går.

Efter det så stannade vi till på deras garageuppfart och spelade lite basket. Alltså det är verkligen kul med barn, jag ser fram emot den dagen jag själv får barn men än så länge känner jag ingen stress över det. Det är superkul att umgås med mina vänners barn men jag själv först och främst ingen snubbe och för det andra så passar det inte mig just nu. Jag gillar att vara själv och kunna lägga fokus på mig själv och min hund. 🙂

Jag och Akilles leker med Playmobile // Vi spelar basket och jag testar att sätta bollen i korgen baklänges. Tror ni jag klarade det? Ni kan kika på @beatricegull ´s Instastory. 😉
Aprilia är ute och går med mig och Stitch. 😀
Stitch väntar på att Rocky ska komma in med pinnen.
Jag blir så glad när jag ser Stitch ha så kul med andra hundar. 🙂

7 reaktioner på “Bästa frukosten och barnmys”

 • Sussie skriver:

  Härliga blommor och vilken skön dag! Ett litet tips när du lär Stich simma, gör precis som du sa men håll henne under magen när hon plaskar runt. Annars sjunker hon som en sten 🙂 Ingen fara, du är ju där men hon kan bli rädd för vatten och har man tillgång till bad är det toppenmotion för hundar. Hon kommer att lära sig simma snabbt om du gör så några korta stunder då och då.

 • anonym skriver:

  Min dotter har haft många hundar..aldrig varit med om att de inte kan simma .

 • anonym skriver:

  Min systers hundar ska hoppa i vattnet hela tiden. Och så gillar dom att krypa in i rör. 😊

 • Josefine skriver:

  Åh, vad du skulle passa som mamma 😍

  http://nouw.com/sjosefine

 • iseedee skriver:

  Mums vad god frukosten ser ut! Och vilka fina blommor! 🙂

 • Sophie skriver:

  Köp en flytväst och bada tillsammans med henne, en flytväst gör ju att hon kanske känner sig lite ”lättare och inte sjunker” så att säga. Våran hund älskar att bada men är en fegis … hon vill bara gå dit hon bottnar så vi köpte en flytväst och ”övade” på lite djupare vatten, det gick bra. Nu simmar hon, även om hon inte gillar det så simmar hon utan flytvästen utan att få panik, som hon fick i början. Så det är mitt tips till din lilla badkruka! I med dig i vattnet nu Annica så Stitch ser att du också badar he he he 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.