Bästa brunchstället!

Sitter hemma i lägenheten och Stitch har somnat bredvid mig, hon har garanterat haft en grym helg hemma hos Elin och Andre. Jag själv är helt slut efter dessa dagar och kommer garanterat somna tidigt ikväll, men först måste jag avboka en hel del i veckan eftersom jag inte hört något ang min bil. Jag vet inte ens vilken verkstad den är på och jag har inte heller fått något nummer, haha. Hur ska jag veta vart fasen min bil är och när får jag tillbaka den!? 😀

Igår kväll så satt jag och några till på Restaurangen Nils som Figen äger i Malmö. Vi satt kvar efter stängning och drack te till typ halv tre på natten så idag bestämde vi oss för att skippa hotellfrukosten och köra en brunch istället. Jag älskar att brunch men jag tycker inte att det finns något ställe som är sådär klockrent. Brunch för mig är ett mellanting mellan frukost och lunch och då vill jag ha lite från båda måltiderna. De flesta brunchställena i Stockholm har en buffé och det bara är mat… som i en lunchbuffe. Och då har man missat själva poängen eller har jag fel?

Så när jag satte min fot på Gustav Adolf i Malmö så kände jag bara yes, yes, yes. Alltså vilket stället. Det kändes så franskt, superfin inredning, mysig atmosfär och buffen var magisk. Det första jag såg när jag kom in var efterrättsbuffen och det bara vattnades i munnen, jäkla kostschema alltså. 🙁 Sedan såg jag resten av buffen och det fanns verkligen allt man behövde för en grym brunch. Det var pannkakor, våfflor, kött, fisk, ägg, olika röror, massa frukter, sallader you name it. Så ni i Malmö är lyckligt lottade som har ett sådant ställe för ett sådant saknar jag i Stockholm. Jag hade lätt kunna sitta där i fyra fem timmar och bara småpratat och ätit under tiden men eftersom vi hade ett plan att passa så satt vi där i ca 1,5h innan vi åkte mot flygplatsen.

Trötta tjejer.
Figen som kommer och hälsar på nästa helg och Billy.
Älskade verkligen inredningen. Blått och gult är så snyggt tillsammans!

4 reaktioner på “Bästa brunchstället!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *