Balansera ditt humör

Innehåller adlinks

Hej!
Jag har suttit i telefonen hela morgonen och försöker att lösa med min biljett till Marbella. Jag bokade en igår sedan insåg jag att jag måste åka tidigare då jag måste vara hemma till den 23e. Jag har lovat att jag ska vara hundvakt så jag måste boka om från den 19e till 17e men när jag ska boka om så blir det något fel då det kommer upp en ruta ”du har redan bokat en resa med den här emailadressen”… förstår inte alls varför det händer för det ska ju inte spela någon roll. Och när jag sedan går in på Momodo och hittar bra resor och klickar mig vidare så finns inte biljetterna. Jag blir galen! Så ja, det har jag suttit med hela morgonen och det är fortfarande inte löst…S U C K!

Under tiden jag har suttit i telefonkö så har jag gjort mig en god Vaniljproteinshake-Klick! med ananas. Så ruggigt gott och fräscht! Blandade ner lite Macapulver- Klick! också för att balansera mina hormoner idag för med en sådan här start så behöver jag verkligen lite stöd på den fronten. Haha!

För er som inte vet vad Maca är så är det ett pulver som just hjälper till att balansera dig och ditt humör. Är du väldigt sänkt en dag så hjälper det dig att bli piggare och gladare, är du stressad så lugnar det dig, har du ingen sexlust ja självklart hjälper det också det! 😀 Älskar Macapulver!

Ni har också 10% rabatt på hela Star Nutrition-sortimenetet på Gymgrossisten.se med koden: ANNICASTAR

Idag är det fredag, hur har er dag startat? Och kommer ni göra något roligt i helgen? Jag skulle ju till Båstad men jag fick faktiskt ett jobb inbokat imorgon, på min lediga dag. Men det kändes verkligen som att jag behövde överväga det före festandet så jag avbokade min helg i Båstad för det men då hinner jag göra mycket här hemma också för den där tvätthögen tvättas inte av sig själv. Och nu när jag är så taggad på träningen igen så gäller det att ta vara på det.

Jag fyllde på mitt konto på Bruce- Klick! igår, den här träningsappen. Den har samlat över 100 träningsställen i Stockholm, du betalar en summa och får träna på alla ställen, när och hur ofta du vill. Så man kan träna allt från crossfit, yoga, paddla, klättra, dansa, bada, ninjaträning (!!!), gå på spa alltså du hittar alla olika typer av träningsformer. Så jag övertalade Xenia att skaffa det så nu kommer vi köra lite olika typer av träning framöver och det ska bli så kul! 😀

Vill ni också testa Bruce har ni 100kr rabatt här!

3 reaktioner på “Balansera ditt humör”

  • anonym skriver:

    Avboka först ,sen kan du boka igen .

  • Emelie skriver:

    Jag tycker du ger så härlig träningsinspiration! 🙂 på tal om proteinpulver: Hur ska man tänka om man vill börja med proteinpulver? Är en hel djungel… såg att Star nutrition har specifikt för kvinnor, är det något att ha eller kan man lika gärna köra på ”vanligt” proteinpulver? Har precis kommit igång med träningen igen efter graviditet. 🙂
    Tack för en bra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.