Back into shape- första träningspasset

Åh vad skönt det var att komma iväg igår till WörkOut. Jag var så taggad på att träna och Pischa bjöd på ett ruggigt pass, men såklart bra sådant. Vi värmde upp med lite tävlingar och en hel del burpees, dom som jag har en sådan hatkärlek till. Sedan kom passet som gjorde att jag nu sitter med träningsvärk i baksida lår och rumpa.

Såhär såg passet ut:
1min Marklyft, 30sek Kettlebellswingar
1min Sidoplanka vänster sida
1min Sumosquats, 30sek Upphopp
1min Sidoplanka höger sida
1min Utfall, 30 sek Skridskohopp
-Detta gjorde vi hela tre varv.

Det är viktigt att under själva styrkedelen som var på 1min så skulle det vara tungt och sedan när man gick över på den explosiva delen så var det bara att mata på i högt tempo.

Ett superskönt pass som känns i hela kroppen men mest i undre delen. 🙂

9 reaktioner på “Back into shape- första träningspasset”

 • Anna skriver:

  Hej Annica!
  Jag har dålig hy (ärr,mörka ringar etc.) och väldigt torr hy dessutom vilket gör att jag sminkar mig i princip varje dag. Ville fråga om du har något tips jag kan göra för att kunna gå fri utan smink osv på vardagen och fortfarande se ren ut utan smink. Kan du rekommendera någon bra klinik och vad det är för behandling jag ska göra då isåfall. Jag vet och är inte alls kunnig inom det området så skulle va så supersnällt om du kunde vägleda mig!!!

  Ha det bäst!!!
  Mvh en trogen följare

 • Ellenn skriver:

  Ser att alla på passet har hellånga tights – är det ett medvetet val för att vissa övningar ska vara mer bekväma, t.ex att utrusning glider utanpå byxorna eller för att slippa stå med bara knän mot golvet, eller bara av en slump?

  Blev nyfiken! Mvh / dör av värmeslag om jag har någon form av hellånga byxor eller tröja vid inomhusträning

  • Annica Englund skriver:

   Alltså jag har haft shorts på mig på WörkOut under sommaren men jag själv föredrar långa byxor när jag tränar inne, tydligen andra också 🙂 Så det är verkligen inget krav eller så 🙂

 • Sabina skriver:

  Kul upplägg, detta pass ska jag prova ikväll 🙂

 • Eliana skriver:

  Hej Annica! Vart ligger Wörkout någonstans? Skulle kanske vilja prova och träna får någon gång 🙂

 • Ang skriver:

  Vart kommer byxorna ifrån?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *