Audi Track Days Ladies Event

Audis Sturup RacewayJag har vart på ärenden hela eftermiddagen men nu är jag hemma och titta vad som trillat in i min mejlbox, lite bilder från gårdagens event med Audi. På morgonen åkte vi ett gäng på 16 tjejer mot Malmö för att köra lite racerbilar. Det är ju ofta så att vi kvinnor får höra att vi inte kör lika bra som män och uttrycket ”är det en kärring som kör?!” är ganska vanligt och den här dagen skulle vi få bevisa att vi kvinnor inte är ett dugg sämre i trafiken.

Den här dagen var den bästa på länge, det adrenalinet jag fick i kroppen av att trycka plattan i golvet och accelerera snabbare än min panikångest var helt galen. Det var som att jag bara körde ifrån alla mina problem och kände mig som en ny människa. En magisk känsla! Plus att vi var sådant härligt gäng med coola brudar som bara glassade i matchande bilar alltså power säger jag bara!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi startade dagen på Arlanda och det blev en juice med avokadomacka, standard!OLYMPUS DIGITAL CAMERANär vi kom fram fick vi alla en varsin bricka som ett bevis på att vi hade körkort och var tillåtna att köra bilarna.OLYMPUS DIGITAL CAMERADe vi skulle få testa på var TTRS och R8.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlltså så många coola bilar som var uppradade. 😀 Audis Sturup RacewayJag var Paulas co-driver och hon min, alltså så kul jag hade med denna tjej! Här ska vi köra TTRS.

Audi Sturup_F3A4729Bild på banan vi körde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATröja >>Nelly<< // Halsband- River Island // Byxor >>Loavies<< // Skärp- Moschino //Skor- YeezyAudi_F3A4653När vi tränat klart var det dags att gå över på Audi R8, så hjälmar fick åka på och den här gången var det dags att köra hela varv i banan. Här går racerföraren Mikaela Åhlin-Kottulinsky igenom vad vi bör tänka på.Audis Sturup RacewayMobilerna och kamerorna i högsta hugg, ni kan ju inte missat hur mycket jag filmade via Instastorie igår. 😀Audis Sturup RacewayAlltså vilket drag det var i bilen, jag och Paula satt som små barn på julafton och var alldeles till oss. Äntligen fattar jag varför killar är så biltokiga. 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERAJag in action, så fokuserad på att lära mig köra på banan och komma in i kurvorna rätt.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASå många Instamoments vi hade. Mina snygga naglar har Linda på Miss Fancy gjort. 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERASåklart Yeezybild. 😀

Audis Sturup RacewayTvå supernöjda tjejer igår efter körningen, ovetandes att det som skulle komma var ännu roligare!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFörst hade supercoola Mikaela en liten föreläsning om hur det var att vara kvinna inom denna branch då den är väldigt mansdominerat. Så jäkla cool tjej alltså!OLYMPUS DIGITAL CAMERASedan fick vi reda på att vi skulle få köra på landsväg, nercabbat. Så glada som vi ser ut att vara, ja så glada var vi! 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERASå mycket bilder vi tog med oss i bilarna. Man kände sig så jäkla cool. 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERAMen alltså hello! 😀Audis Sturup RacewayAlltså landsvägskörning med denna bil, vilken känsla det var. Fantastisk miljö, bra musik som pumpades på högsta volymen och 610 hästkrafter som tog oss fram på vägarna. Det är jag och Paula i den röda bilen.OLYMPUS DIGITAL CAMERAVem behöver terapi när man kan köra Audi R8!? Det kommer ju bli billigare i längden. 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERAKolla miljön vi körde i, som i en saga.Audis Sturup RacewayAlltså hur mäktig är inte denna bild!? Jag älskar den! Riktiga power women som kommer i så jädrans coola bilar!OLYMPUS DIGITAL CAMERAÄnnu mer ”modell för en dag”- bilder. Alltså jag måste ha en sådan här bil!

Audis Sturup RacewayEn dag hörni, jag lovar! Och den ska vara knallorange! 😉
OLYMPUS DIGITAL CAMERANär dagen var slut fick vi alla varsitt diplom att vi framgångsrikt klarat av att hantera dessa bilar, både på bana som på landsväg. Trots att jag körde 180 blås på 100-väg. 😉

4 reaktioner på “Audi Track Days Ladies Event”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *