Att göra i taxfreen

Något som är standard när jag ska flyga någonstans så är det att gå in i taxfreen för att spraya lite facemist. Flaskorna är ju för stora för att tas med som handbagage och då får man göra det bästa av situationen. 😉 dom som jag väljer mellan är antingen Cliniques eller Ardens för dom återfuktar jättebra och man blir inte alls lika torr i ansiktet under tiden man flyger.

Sedan såklart så sprayar jag även lite parfym, jag menar vem gör inte det?! Ett perfekt tillfälle att testa en ny doft för att se om den passar på ens hud eller bara vill dofta gott. Jag är ju en riktig Guccitjej så jag kör för det mesta på doften som jag använder för tillfället Guilty men idag blev det Scandal från Jean Paul Gaultier som Daniel tipsade om, den var ruggigt god! 😀

Förutom att ansiktet ofta blir torrt så passa även på att testa en handcreme så nagelbanden håller sig mjuka och återfuktande också. Självklart blir det lite shopping i taxfreen ibland men för det mesta så preppar jag mig inför flygresan. 😉

8 reaktioner på “Att göra i taxfreen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.