Årets skönhetsbloggare

Blog-Awards-Blick-pa-taket
Skärmavbild 2014-04-30 kl. 18.09.08
Skärmavbild 2014-04-30 kl. 18.11.40

Underbara läsare!
Nu har jag bloggat på i snart två års tid och jag är så glad att jag det bara gått bättre och bättre! Tack vare er feedback och kritik har jag vuxit som bloggare och människa och jag är så glad att jag faktiskt får arbeta med det jag gör! 🙂

Nu är det så att det är dags att börja rösta fram kandidater till Vecko Revyns Blogawards 2014. Jag skulle bli överlycklig om ni skulle vilja nominera mig till detta, det skulle vara så kul att få ett kvitto på det man gör är bra. Dock vet jag att ni uppskattar det jag gör men det skulle vara en härlig bonus! 🙂

Jag har fått höra att min blogg inte passar in i någon särskild kategori eftersom jag blandar väldigt mycket skönhet, träning, hälsa och privat men jag skulle nog kalla mig skönhetsbloggare. Men vilket som, jag skulle bli glad över att bli nominerad till detta! Ha en bra Valborg! 🙂

Ni nominerar bloggare här!

11 reaktioner på “Årets skönhetsbloggare”

 • Diana skriver:

  Det är det minsta vi läsare kan göra! 🙂 Nu gäller det bara att hålla tummar och tår!!

 • molly skriver:

  Hej bästaste annica,klaaart jag kommer röstaaaa!!

  har 2 frågor 🙂

  1. När jag appliceras foundation så gör jag de med en pensel och tycker de ser rent och slätt ut men sen efter ett tag har gått kan jag se att det ser ut som att huden flagnar, inte riktigt men det ser lite flagaktigt ut, hoppas du förstår vad jag menar.. och jag är inte direkt torr där så vet inte om det är de.. vad kan de va ? :/

  2. Har du något tips för oss med bra hy men är bara lite röd istället för finnar, någon bra produkt mot röd hy? 🙂

  keep up the good work, älskar din blogg 🙂

 • Saa skriver:

  Har röstat på dig nu och tänker göra det fler gånger om det går! Hoppas verkligen du vinner detta för ärligt finns det ingen som förtjänar det mer än du. Lärt mig så otroligt mycket om sminkningar och produkter tack vare dig. Så tack verkligen ❤️ Du driver Sveriges bästa blogg 🙂

 • Emma skriver:

  Klart vi ska nominera dig 😀

 • ida skriver:

  Nominerat! 🙂

 • Anonym skriver:

  Fixat 🙂 Klart vi röstar på dig

 • Maja skriver:

  Har nominerat dig till årets skönhets blogg! Du förtjänar att vinna mer en allt!!

 • Malin skriver:

  Självklart kommer jag rösta på dig.
  Började redan igår med de 🙂
  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.