Är syra bra för huden?

Innehåller adlink>>Här hittar ni Jan Marinis produkter<<

Annica jag har en fundering. Jag vet att du använder syraprodukter och jag själv är sugen på att börja använda sådant men order syra skrämmer mig lite. Kan inte du enkelt förklara vad syran gör med huden? Ha en jättebra resa från Idisen.

SVAR: Hej Idisen!
Jag själv använder Jan Marini. Jag började med MD Formulation och tyckte det fungerade jättebra men sedan slutade som sälja det i Sverige och då blev jag rekommenderad Marini som fungerar exakt likadant.

Det finns olika typer av syra, AHA, BHA och PHA och beroende på vad för typ av resultat man vill ha så väljer man någon av dom. Enkelt förklarat: AHA är mer inriktad på anti-age och återställer ph-balansen i huden. BHA är mer inriktat för de som har problem med finnar och man kan även använda det på knottret som man kan få på baksidan av sina armar eller ben. Och sedan har vi PHA som är lite mer för den som är väldigt känslig och torr och även den arbetar med fukten i huden.

Var inte rädd för ordet syra för det de här syrorna gör är att lösa upp bindningarna mellan de döda hudcellerna som ligger på din hud. När du använder dig av syra så blir det en kemisk peeling av huden så de döda hudcellerna lättare försvinner och dina hudvårdsprodukter du lägger sedan kan arbeta med den nya fräscha huden under.

Syraprodukterna överlag hjälper till med peeling, cellförnyelsen och hjälper till att återställa ph-balansen i huden och dessa tre egenskaper hjälper huden något enormt!

1 reaktion på “Är syra bra för huden?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *