Är du som Daniel, call me!

Vi har precis shoppat lite innan vi åker hem och nu tar vi en lite paus på Panaisia där dom fattar noll engelska. Haha, försökte få kontakt med en servitris men hon svarade mig ”no I’m sorry, no” så vi får se hur länge vi får vänta. 😀

Det känns som att vi vart här en hel vecka med tanke på hur mycket vi gjort och sett. Det har vart en skön resa och trots att jag hade minnen här från tidigare så är jag väldigt glad över att jag skapat nya och med Daniel.

Jag tror inte ni förstår nivån när vi umgås, så mycket som vi skrattar åt varandra. Eller jag skrattar nog mest åt Daniel just för att han är så spontan och kan kläcka ur sig så roliga saker. Jag blir en bättre version när jag umgås med honom och han får mig att må bra!

Så finns det någon sådan killa där ute som är som Daniel fast straight, call me! 😉

3 reaktioner på “Är du som Daniel, call me!”

  • Laila skriver:

    Så härligt att ni klickar så bra =) Här kommer ett tips mot Sötsug! =) KRAM! https://laila.mabra.com/tips-mot-sotsug/

  • Lina skriver:

    Hej! Jag gillar dig otroligt mycket, du verkar vara en så varm och härlig person. Jag har en fråga, ta det absolut inte som kritik men jag undrar verkligen, känns det inte som att du missar ”nuet”? Det känns som att du filmar exakt allt du gör på instastory, tar du vara på stunder som sker Där och då eller måste du leva via kameran och visa upp exakt allt du gör?

    Kram, Lina ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.