Är det fredag så är det


Halloj!

Jag är på väg till ett möte nu 10:30 och sedan har jag tre möten till att bocka av under dagen, efter det tar jag helg!

Hallå satan vilket vårväder vi har, helt magiskt! Man behöver knappt ha jacka på sig, jag svettades under min morgonpromenad med hundarna och då hade jag bara en tunn jacka och t-shirt.

Tack vare vädret så var denna morgon minst lika bra som gårdagen då detta kom hem till mig från Munchia.se. Jag fick köra min ”äta vad jag vill dag” igår för det gick inte att motstå pannkakorna och den färska frukten. Det här är ju verkligen något som jag vill starta alla mina ”äta vad jag vill dagar” med. Tur då att jag fick med en rabattkod som jag själv även kan utnyttja. 😉

ANNICA ger 15% rabatt om ni också vill starta dagen på bästa sätt!

7 reaktioner på “Är det fredag så är det”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.