Ännu en vinst!

IMG_8945Idag började min dag 05:15, jag skulle iväg och spela fotboll med mitt korpenlag. 10 min senare sitter jag fast på Essingeleden, det är alltså tre fält som är avspärrade och inte en jävla bil rörde sig. Jag satt och typ skrek i frustration i bilen och fattade inte hur allt kunde stå stilla men det var typ någon bil som hade läkt olja så man kunde inte köra där.

Jag ser att klockan blir 06:30 och vår match drar igång, jag skriver till de i laget och får då reda på att vår match började 07:15. Tur i oturen, jag var trött, less, irriterad men ändå glad över att jag faktiskt hann till matchen. När vi väl drog igång var det som att inget hade hänt.

Vi vann matchen med 7-2 och första halvlek för mig var så pinsamt dålig. Hur kan man tappa så mycket bollteknik som jag gjort? Jag var ju typ proffs förut, nästan. 😉 Men andra halvlek gick mycket bättre, missade en hel del skott men fick sätta två och assa två så jag är relativt nöjd. Vi gjorde en bra match WörkOutlaget. 😀

När jag kom hem började jag röja undan här hemma och har gjort det fram till nu. Alltså när jag börjar med något kan jag inte bara sluta mitt i utan måste slutföra, det spelade liksom ingen roll vad klockan var för jag var tvungen att bli klar så därför kära läsare kommer detta upp denna tid, sorry.

Just ja, jag väntar fortfarande på bilderna från gårdagens event så ni får hålla ut till kvällen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *