Annica ❤️ Depend – fotografering

Tror ni det var lätt att vända på dygnet på så kort tid? Igår kom jag hem efter 6 på morgonen, imorse klev jag upp 6 så hjärnan är lite slow idag. Tur att jag ska jobba med Beatrice och Depend idag, så himla härligt gäng!

Nu får jag naglarna fixade, snart ska jag sättas i smink och hår innan vi börjar att plåta. Det är ju så att jag fått göra en kollektion med dom. Jag har bestämt färgerna helt själv och dom är så trendsäkra och så jag!

Jag är verkligen glad över det här samarbetet och längtar till vi släpper kollektionen. Dock är det nästa år som den kommer ut men är det något jag märkt så är det att tiden verkligen går fort!

2 reaktioner på “Annica ❤️ Depend – fotografering”

  • iseedee skriver:

    Vilket spännande samarbete! Ser fram emot att se alla färgerna och Depend är ett fint märke för nagellack. 😀

  • Sussie skriver:

    Lacket sitter inte ens en dag om man inte tar ett kvalitetslack över, inte ens deras egna top coat sitter. Sedan förstår jag inte dessa pyttesmå flaskor, jag har inte alls långa naglar men det räcker bara till 3 ggr om jag målar 2 lager. Så fort tröttnar man väl inte på en färg eller torkar det i större flaskor? Kanske ett försäljningsknep så man ska ruinera sig 🙂

    Då är HM´s nagellack miljoner ggr bättre om man vill köpa billiga lack, men jag ska ge Depend en chans till när din kollektion kommer ut. Hoppas verkligen att dom förbättrat hållbarheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.