Ändra hårfärgen för en dag!

Innehåller adlink
 

Summerburst har passerat både i Göteborg och Stockholm, Bråvalla är förbi, Kallis men vi har fortfarande Big Slap och WOW kvar och då är L´Orèal Colorista en räddare i nöden om man verkligen vill sticka ut! I början av året var jag på ett event med L´Orèal där de presenterade dessa nyheter (läs inlägg här) och nu är dom trendigare än någonsin. Dock är jag själv väldigt feg när det kommer till mitt hår då jag har en gud som gör det åt mig men just dessa sprayer är sådana som sitter i en tvätt så vill man go crazy bara för en dag så är dessa perfekt. Dock är jag lite tveksam om man vågar köra på dessa om det skulle regna ute, då gör man nog bäst i att strunta i dom. Men som sagt, vill man go bananas, vara rosa i huvudet eller varför inte lite My Little Ponykänsla så är dessa så roliga att leka loss med.

Jag har ju någon vecka kvar på mig att fundera på om jag vågar och om jag ska köra blir det självklart den rosa färgen. Har ni gått bananas när det kommer till hårfärger? Vilken är den galnaste färgen ni haft? 😀

Pris: 99kr >>HÄR<<

2 reaktioner på “Ändra hårfärgen för en dag!”

  • mia skriver:

    Skulle gärna prova några slingor tex i rosa. Bara det kan göra det lilla extra om man vill ändra stil. 😉

  • Milla skriver:

    Jag skickar en liten varning här. Jag hade den nyansen som är starkt rosa på mig under ett event. Den förstörde precis ALLT i mitt badrum..sprayen spred sig och satte sig på toalettstolen , handfatet, golvet och på duschdraperiet som jag fick slänga.. och det tog många tvättar att bli av med färgen ur håret . Jag fick gå till frisören och kände för att skicka räkningen till loreal.. är blond ..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *