AMRAP med din kompis


Mina soffbord och mattan har kommit och jag vill bara riva upp allt och se hur det blir. I´m so excited! 😀 Dock var det kämpigt att få upp mattan för trappan för mina armar är döda från gårdagens boxningspass på >>WörkOut<<. Inte nog med det, jag mådde fett illa efter alla knän jag fått i magen. Vår tränare >>Pischa<< hoppade in och tränade med oss så jag fick vara mitshållare när hon skulle köra knän. Well jag önskar ingen dom knäna i magen för den bruden är ett rejält kraftpaket och för varje knä jag fick i magen svartnade det till i skallen och det kändes som att jag var i en mörk gränd och blev nerslagen. Okej det kanske var lite väl överdrivet, jag vill inte skrämma upp er men man märker att hon kört thaiboxning innan och jag kommer alltid att känna mig trygg med henne vart jag än gå. 😀

Här kommer bilder från måndagens pass som vi körde. Vi jobbade två och två så jag och Majo körde och det som är så kul med att köra med henne är att hon också är brutalt stark så vi får alltid till ett bra tempo och efteråt är man spyfärdig.

Först var det uppvärmning i form att rörlighet och snabba fötter, hopp etc. Sedan är man två och två men det är bara en person som jobbar i taget, när den personen är klar är det den andres tur:
Person 1 gör 5st pushups
Person 2 10st Wall slam
Person 1 10st Plankrodd
Person 1 och 2 gör 1 burpee

Person 2 gör 5st pushups
Person 1 10st Wall slam
Person 2 10st Plankrodd
Person 2 och 1 gör 2 burpees

Så för varje runda lägger man på en burpee och såhär jobbar ni allt var ni orkar under 10 minuter.
När ni är klara så vilar ni 2 minuter för efter det ska ni göra samma runda igen fast baklänges. Såklart att det är en twist på allt när det kommer till Pischa. Så ni jobbar:

Person 1 gör 5st pushups
Person 2 10st Wall slam
Person 1 10st Plankrodd
Person 1 och 2 gör så många burpees som ni slutade med

Jobba hela vägen ner till ni bara har en endaste liten burpee kvar sedan är ni klara. Kom ihåg att ge allt!

PS! För er som är sugna på att åka iväg på en träningsresa, WörkOut åker till Palma i maj. >>Läs mer på Pischas blogg<< och även där hittar ni mer info om resan!

Uppvärmning, rörlighet.
Snabba fötter och upphopp.
Tog i så jag började blöda näsblod så det var svårt att få till andningen där ett tag.
Här började AMRAPen.
Om jag var död?
Orkade knappt sitta ner, haha!
Älskade burpees!
Plankrodd.

3 reaktioner på “AMRAP med din kompis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.