Allt känns bättre!

Men hallå från Malmö!

Hoppas att ni mår bra! Imorse när jag vaknade så tog jag mig en lång kall dusch för att vakna till liv efter 4h sömn. Det blev en sen kväll igår, eller tidig morgon? Jag var på födelsedagsfest och den började 16:00 med brunch som övergick till fest och 5:30 la jag mig. Så jag är ganska så trött men det var riktigt kul!

Gick ner, åt lite frukost och sedan satte jag mig i solen vid kanalen och bara njöt. Jag satt där, kollade omgivningen och kände mig så avslappnad, lyssnade på skön musik och betade av lite mejl och kände mig så tillfredsställd. Jag tror den här veckan har vart välbehövlig för mig hur konstigt det än låter. Att må så dåligt att jag knappt ville lämna soffan och hade jag inte haft Stitch hade jag nog inte motiverats att gå ut… Men sedan i torsdags så började allt vända och nu när jag satt vid vattnet och tog mig en funderare så kändes allt så bra. ❤️

Snart är det dags för lite brunch men jag vill påminna er om att kika in här lite senare. Ni som är intresserade av inredning- jag kommer köra en tävling under eftermiddagen. 🙌🏻

1 reaktion på “Allt känns bättre!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.