Acai bowl recept

IMG_4209
Innan jag går ska jag äta mig en acaibowl, så himla gott! Receptets har ni nedan. 😉

Hej på er!
Jag är hemma efter mötet som inte gick som väntat, men vi kom på massa andra saker som eventuellt kommer bli grymt. Det blir en till BB-säsong, det kanske ni inte missat. Men det kommer vara lite annorlunda i år, alltså annan typ av människor och dom är inte instängda lika länge. Jag sa till dom att jag tycker att det är dumt att ändra på ett vinnande koncept, 2011 och 2012 var två bra år! Sedan när dom ändrade 2014 så blev det tyvärr lite av en flopp och nu ändrar dom igen. Varför inte göra om och göra rätt? Men vet vet, det kanske blir värsta grymma säsongen detta år. 😉

Nu ska jag alldeles strax iväg på ett event, jag ska lära mig laga Raw-food. Jag har blivit lite smått besatt av det, älskar denna typ av mat för det känns väldigt hälsosamt. Och jag vet inte om det stämmer eller om det bara något jag inbillat mig men jag tycker att jag fått mycket mer lyster i ansiktet sedan jag ändrade om min kost. Min hud över hela kroppen känns finare, mjukare, lenare och smidigare. Det man stoppar i sig syns ju på ytsidan så det har säkerligen något med det att göra. 😉


Acaibowl:

En fryst banan
Ca 1,5 dl frysta hallon och blåbär
1 dl mandelmjölk (eller den du gillar, kokos, soja osv)
1 msk jordnötssmör
2 msk Acaipulver
Mixa allt och toppa med frukt och bär, har du granola hemma är det också supergott att tillsätta. 😉

18 reaktioner på “Acai bowl recept”

 • anonym skriver:

  Varför tar du det inte lungt när du mår så dåligt som du skriver, det är kanske endast du
  som ska jobba med BB för Marcelo ska väl på bartender kurs ska du också det

 • Anonym skriver:

  Kul att ni lagar samma mat 🙂

 • anonym skriver:

  Marcelo lagade den maten i går tror jag så hon fick också smaka

 • Anonym skriver:

  Är du inte lite gammal för hålla på med big brother… ?

 • Angelica skriver:

  Åh vad kul med en ny säsong och jag hoppas verkligen den blir bättre än förra året. Men vad menas med en annan typ av människor?

 • Isabella skriver:

  Vad gott det ser ut!! 🙂

 • Rebecka skriver:

  Hej Annika! Älskar din blogg och blir så motiverad utav dig! Jag har nu tänkt ta tag i min träning och mitt främsta mål är att gå ner i vikt. Har du några bra tips så jag kan komma igång med båda kost och springa. Snälla? Typ ett tränings schema? Har sprungit för flera år sen men som sagt legat på kan sidan den sista tiden

  Tack på förhand

 • Chanelle skriver:

  Hej Annica! Jag vill bara säga att du utstrålar sån sjuk girlpower! Att se bilderna från tough Viking som DU GENOMFÖRDE! FAN VA BRA SÄGER JAG BARA! Gött att du visar att tjejer som tycker om smink och skönhet kan göra något som ofta är förknippat med motsatsen! Du äger. Punkt slut.

 • Anonym skriver:

  Kul att ni är där tillsammans 🙂 Såg några bilder på Instagram där ni lagar lasange 🙂

 • Marre skriver:

  Kan ni inte ha en muntlig frågastund det skulle vara så bra sedan lägga upp på din eller marcelos blogg? Vi har inte fått ”se” mycket av er de senaste tiden men, mycket har vi läst. Så vi får veta vad Marcelo känner för dig och vad du känner.

 • .. skriver:

  Lasagnen är en stor favvo,,men chokladtårtan toppad med hallon….alltså den är sååååå god,sen att maten är otroligt vacker är ett stort plus då jag avskyr mat som ser ”slabbig” ut… =D

 • Louise skriver:

  Hej! Jag undrar vad målet med din kosthållning är? Skall du göra ngt speciellt snart som du vill ha rutor osv för? Eller ska du slita såhär för resten av livet? När du slutar med detta stenhårda slit med kost och träning kommer ju kroppen återgå till det normala (vilket i ditt fall är smal och vältränad eftersom du ju även vanligtvis äter hälsosamt och tränar mkt). Bara menar att vad är meningen att pressa sig så om du ändå sedan ska återgå till till vanliga träningstempo och din kost och ju då även kommer återgå till din vanliga kropp? Det verkar ju väldigt tungt att fortsätta såhär i flera år….

  • Emma skriver:

   Undrar det samma, det låter ju typ som om du förbereder dig inför tävling eller dylikt. Antar också att kroppen ganska snabbt återgår till sitt normalläge efter att man avslutar en sådan extrem kosthållning och träningsperiod.

 • anonym skriver:

  du är kopia av frida i PH 2015 haha!

 • T skriver:

  Hej annica! kan inte du snälla skriva om behandlingen ”tear trough” som e så inne just nu. Har du gjort den? vart ska man göra den? är det värt? mvh tess

 • anonym skriver:

  Varför skriver du inte vi ska dit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.