5 års resan är bokad!

bonusway
Som jag nämnde igår så bokade jag äntligen vår Parisresa, det ska bli så kul att åka dit eftersom varken jag eller Marcelo vart där plus att vi har hört att det är så romantiskt. Det blev ett lyxigt hotell mitt i Champs Elysees så att vi har nära till allt och får ut max av vår resa. Och den här resan bokade jag via Bonusway.

Jag samarbetar ju med Bonusway och jag är övertygad om att många av er hört talas om detta företag men kanske inte riktigt greppat vad det är för något. Så jag tänkte förklara för er väldigt enkelt vad det är så att ni precis som jag kan få bland annat resor och onlineshopping till för ett billigare pris.

Bonusway är en sajt som har 570st onlinebutiker samlade, bland annat Eleven, Nelly, Zalado, Booking, NA-KD, Adidas mfl. Det som dessa onlinebutiker har när dom ligger hos Bonusway är en procent, den procenten visar hur mycket du får tillbaka när du shoppar.
Så köper du en jacka direkt från Nelly för 1000kr så betalar du 1000kr. Går du in via Bonusway, klickar dig sedan vidare in på Nelly och köper jackan för 1000kr så får du tillbaka 4% rakt in på ditt konto, alltså 40kr. Vissa av er kanske tänker ”ja men det är bara 40kr…” well många bäckar små blir till ett hav brukar jag säga. Om du får tillbaka pengar varje gång du shoppar blir det tillslut en jättesumma, du får tillbaka pengar som du trodde att du lagt på shopping men kan nu slänga in på sparkontot istället.

Och några av er kanske tänker ”vad är haken” och då kan jag med gott och ärligt samvete säga att det finns ingen hake utan du får in dina pengar. Annars lovar jag er att skicka in mina egna pengar in på era konton, det har ni mitt ord på! 🙂

Hur börjar man använda detta då? Jo ni går in PÅ DENNA LÄNK och registrerar er helt gratis. Ni får till och med 100kr i välkomstpresent av mig att shoppa för bara för att få testa på denna tjänst. Är du inte nöjd så är det bara att avregistrera sig men jag menar vem vill inte få tillbaka pengar när man ändå shoppar!? Det är samma sak som att du shoppar i en butik och kassörskan bara ”vet du vad, du ska få 100kr tillbaka på din shopping”. Hur kul hade inte det vart?

Så registrera er, använd tjänsten när ni ska shoppa online och gör något extra roligt med pengarna som sedan kommer tillbaka in på kontot. Nästan lite som en belöning att du använder Bonusway. 😀

bonusway
Du kan även shoppa via mobilen, perfekt sysselsättning när du sitter på bussen eller tunnelbanan.
bonusway
Jag bokade vår resa via Bonusway och in på Booking, fick 4% tillbaka på betalningen. 😀
bonusway
Vi har nu ett hotellrum mitt i Paris puls för ett bättre pris tack vare Bonusway. 😀

6 reaktioner på “5 års resan är bokad!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.