3D bryn

Hej hopp!

Måste erkänna att jag suttit nu på eftermiddagen och inspekterat mitt ansikte, jag var och fixade mina fransar nu på förmiddagen så nu med dom tillsammans med brynen… Förstår ni att jag bara behöver borsta håret på morgonen och sedan är jag redo att möta världen. Typ haha! Det är så nice att ha det såhär för jag sparar så otroligt mycket tid. Till alla ni som stressar på morgnarna med smink och allt vad det innebär, har man färdiga fransar och bryn kommer ni ha tid att dricka ert morgonkaffe i lugn och ro just för att ni kommer att ha den tiden. Det här är ju bara för jäkla bra! 😀

Så igår var jag hos @BrowsbyMoa för att göra en justering. Brynen hade läkt klart och man behöver komma tillbaka för en check för att se om det behöver fyllas på eller då justeras. Jag ville göra brynen något tjockare och lite längre och såklart var det inga problem.

Här kan ni se hur mina bryn såg ut efter de hade läkt. Det röda som lyser igenom är från en tidigare tatuering och då användes ett annat typ av material som gjorde att det antingen slog åt rött eller grått efter några år. Den färgen som Moa använder är helt vegansk, miljövänlig och innehåller inga som helst tungmetaller så den är otroligt skonsam plus att färgen inte ska slå över till någon annan nyans än den som hon applicerar.

Man börjar först utan bedövning och det svider lite när man gör de små snitten. Ordet snitt är värre än känslan för det är så pass ytligt. Detta måste göras för att Moa sedan ska kunna lägga på bedövning och sedan göra ”grovjobbet” utan att det känns.

Stitch är så himla duktig, så lättsam att ha med överallt och jag är så glad över att jag kan ta med henne på det mesta. Så smidigt med en liten hund!

Min assistens Mikaela var med mig. Så jäkla gullig tjej alltså! Och medan jag fick mina bryn fixade skötte hon jobb från telefonen. Jag är så glad över att jag har henne!

Första omgången tar det ca 2h att fixa brynen men när man justerar så tar det ca en timma.

Efter snitten är gjorda och bedövningen är lagd så är det bara att dra på färgen så den sjunker in. Så detta är en väldigt ytlig tatuering som försvinner efter ett par år. Och det är viktigt att den görs ytligt för det gör att stråna hela tiden ser ut som strån och inte flyter ut till en enda stor klump.

Såhär såg brynen ut direkt efteråt. Det tar ca 4 veckor för dom att läka och första dagarna är dom ganska mörka, sedan när det blir en skorpa blir dom något ljusare och kan se lite ojämna ut. Men när dom väl är läkta ser det otroligt naturligt och snyggt ut! 😀

14 reaktioner på “3D bryn”

 • anonym skriver:

  Men din färg i ansiktet ser inte naturlig ut.
  Vilken brun utan sol använder du.

 • a skriver:

  Var någonstans gör du dom? Jätteduktig är hon.

 • Kim skriver:

  Superfint! Hur fixar du fransarna?

  Skulle även bara kul att veta vad du använder för hudvård. Om du har någon hudvårdsrutin eller så. Kanske ett inlägg?

  Tack för en bra blogg!

 • Elisabeth skriver:

  Superfint verkligen. 🙂

  Skulle jättegärna vilja göra mina bryn men har kronisk urticaria så tryck gör att jag svullnar upp massor. Skulle du säga att det är mycket tryck emot huden under behandlingen eller endast skärande ’trauma’ emot huden?

  Är också nyfiken på vad du har på läpparna, sjukt fin nyans!

  • Annica Englund skriver:

   Oj. Jag vågar inte säga något utan det där är nog smartast att ta med behandlaren direkt eller en läkare.
   Här har jag inget på läpparna. 🙂

 • Emma skriver:

  Vad har du på läpparna ?? Super fräscht

 • sanna skriver:

  Visst sitter brynen längre ned och är mycket rakare nu? Tycker första modellen av dina bryn var mycket snyggare. Blir så hoptryckt i ansiktet nu. Har själv tatuerat förr om åren och fått lite typ nya ansikten då brynen görs olika hos alla. Sist passade dom inte alls min ansiktsform utan blev ungefär som dina, för stora till ansiktet så nu ger jag upp. Färg och trim lite då och då är inte så jobbigt och det ger också ett långvarigt resultat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.