3D bryn och brynkniv

Innehåller adlink

Har suttit och pillat med både hud och bryn nu på morgonen. Jag måste boka in en ansiktsbehandling för att klämma pormaskar och bara rensa huden, känns som den stått ut med ganska mycket på sista tiden och sedan var det även länge sedan jag ens rörde mina bryn. Jag plockade ju sönder dom i tonåren och sedan har dom liksom inte växt tillbaka och därför tatuerade jag dom för ett par år sedan. Det har vart lite frågor kring mina byn just när det kommer till att tatuera dom och jag är jätteglad över att jag gjorde det för jag känner mig mer hel med ett par bryn.

Jag tatuerade dom hos Susanne på >>Stockholms Beauty Center<< och jag är supernöjd. Även fast jag har tatueringen så målar jag ändå mina bryn för att ändra formen lite efter vad jag känner för, göra dom lite tjockare och förlänga mina bryn och sedan är mina strån ljusare än själva tatueringen så ibland måste jag färga dom. Men over all är jag jättenöjd och det är skönt att ha en färdig mall att gå efter när jag målar brynen för jag sparar så mycket tid! Och sedan känner jag mig mer fixad direkt när jag vaknar när jag har dom, ni kan ju se på bilderna för så ser dom ut ”naturliga”.

Idag satt jag som sagt och rensade lite hår kring brynen, de här småstråna som egentligen inte har någon funktion mellan ögat och brynet och då använde jag en brynkniv från Depend. Denna går även att använda till er herrar som läser detta som vill göra raka fina linjer när det kommer till mustasch och skägg. Well det slutade i alla fall med att brynen blev mer rensade och sedan gick jag över hela ansiktet och tog typ bort allt hår, haha. Så nu är jag alldeles slät i hela ansiktet och det är en sådan skön känsla. 😀

Pris: 69kr >>HÄR<<

5 reaktioner på “3D bryn och brynkniv”

 • Nathalie skriver:

  Jag rensade också hela ansiktet idag med en sån där kniv, så bra 😍

 • Anne skriver:

  Skickat efter och ska testa. 🙂

 • Mickis skriver:

  Jomen hallå, blir man inte sticksig på kinderna då? Vill egentligen rensa ansiktet med en sån kniv men jag vågar inte, blir resultatet verkligen ok? 🙂 heeelp

  • Leoni skriver:

   Jag undrar samma!! Vill också ta bort allt ljust fjunigt ansiktshår men livrädd för att det ska bli stubbigt? :O

 • Matilda skriver:

  Tuuusen tack!!! Velat ha ett inlägg om dina 3d-bryn hur länge som helst. Känner mig lite lugnare nu. Tror jag ska köra faktiskt! Angående ”rakningen” i resten av ansiktet, är du inte orolig att det ska kännas stubbigt pga att man kapar håret rakt av? Tack för en superbra blogg och tycker det är så kul att följa dig nu när man märker att du är tillfreds med ditt nya liv. Det är inte lätt med så stora omställningar men du verkar klara det galant <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *