3,5h kvar till en av de största händelserna i mitt liv

Ligger i farmors soffa och tänkte vila en stund för att orka med kvällen. Jag vaknade tidigt pga Stitch ville ut och kissa, hon sover så oroligt när hon inte är hemma så 05:34 var jag ut med henne första gången… så två timmars powernap är nödvändigt just nu.

Radion idag gick jättebra, vi pratade om Influenceryrket, musiken, ja mitt liv i snabbspolat tempo. Ni kan gå in och lyssna på P4 Jämtland.

Nu är det 3,5h kvar till låten släpps och jag har suttit i telefon med min manager. Jag är så nervös just nu, mer nervös för det än själva giget. Ska jag börja med att spela låten, ska jag avsluta? Vågar jag spela den? Tänk om folk inte gillar den? Guuuud jag är verkligen jättenervös. Det känns som när jag skulle giga första gången och behövde två snabba shots för att kunna slappna av.

Jag kommer säkert sitta efter spelningen och kolla mitt Spotifykonto på streamsen och även vad ni skriver om den. Ni kan ju följa mig på min Instastory under kvällen om ni vill se hur allt går: @annica. Puss!

8 reaktioner på “3,5h kvar till en av de största händelserna i mitt liv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.