Snygga bröst!

20130109-185049

Jag fick en kommentar förut angående bröst, vad killar egentligen tycker och tänker mm. Jag har egentligen ingen aning om vad som föregår i killarnas hjärnor men jag kan berätta vad jag har hört och min uppfattning om kvinnors bröst.

När jag var liten var jag väldigt osäker på min kropp. Jag menar, jag stoppade till och med upp bhn för att jag ville ha stora runda bröst. Men är man liten och smal är det inte ovanligt att man får mindre bröst. Sen var det för att killarna snackade så mycket om bröst på tjejer, men det växer dom ifrån när dom blir äldre.

Men när jag blev äldre och mer självsäker så insåg jag att brösten inte var allt, mogna killar bryr sig inte om storleken på dom. När jag var yngre sa jag att jag ville göra en bröstförstorning när jag fyllde 18, men jag är så glad att jag inte gjort det! Jag har inte stora bröst men dom passar på mig och jag är nöjd med dom. I vissa fall har jag till och med sagt att jag skulle vilja ha mindre för att man inte ska se gravid ut i vissa toppar. I vissa fall skippar jag bh och använder bara en bandeau. Jag gillar när det ser naturligt ut, för stora och hårda bröst ser bara plastigt ut och man vet ju vart fokusen hamnar vid en konversation eller så…

Jag är väldigt öppen med saker och ting till Marcelo, jag har diskuterat bröst med honom och han säger att han inte bryr sig om hur brösten ser ut. Jag skulle kunna vara platt och han älskar mig ändå, han är ju inte tillsammans med mina pattar liksom.

Sen kanske man inte tycker om sina bröst pga att man har fel bh, så var det för mig. Jag gjorde som många andra, köpte en 75B på H&M och hade helt fel storlek i många år. Jag gick till en riktigt underklädersbutik där dom hjälpte mig till min rätta size, 65 med liten D-kupa. En bh kan göra underverk!

Hängiga, sneda, runda, platta, bröst i alla former är fina. Dom är på din kropp för att dom passar bäst där. Sen är det upp till var och en vad man väljer att göra med dom. Tänk på att det är du som ska vara nöjd med din kropp, självsäkerheten syns mer än dina bröst! Bra killar bryr sig mer om dig än dina bröst. Skulle det vara tvärtom, släng skithögen i soporna! 😉

Vad tycker ni?

20130109-185049.jpg

20130109-185253.jpg

En tyckte om “25”

 1. Jamen det ser ju så onaturligt ut när det kommer två bigboobs på en liten nätt kropp. Jag visade min kille bilderna här uppe och han säger lätt första tjejen. En naturlig tjej är alltid snyggast.

 2. Just så är det..man ska själv vara nöjd med sin kropp!!!Om man då väljer att förstora eller förminska,spelar ingen roll bara att man gör det FÖR SIN EGEN SKULL!
  Tänk på att ÄLSKA dig själv först o främst DÅ KAN MAN ÄLSKA ANDRA!

 3. jag är 17 år snart 18 o har problem med mina bröst, jag har 65f-g på bh och det suger kan jag meddela! Så dom som har mindre bröst ska vara riktigt glada för det! Jag har många av mina kompisar som ”driver” o pratar om mina bröst o de är inte alltid positvit o ha stora bröst!
  Men de du säger att man ska vara nöjd med dem oså är bra för det ska man vara o alla som har små ska vara glada för det! Jag hade hellre haft små bröst en stora. Svårt o köpa bh när de kostar 500-800 kr o svårt o ha bikini på stranden när många kollar:p o marcelo har rätt att han är tsm med dig o inte dina bröst, bra kille det där!

  • Jag har D-kupa. Trots att man har väldigt platta bröst kan dom vara väldigt breda om du förstår. Mina sticker inte ut från kroppen mycket, men dom är mer rund liksom på kroppen. Haha 😀

  • Det är skillnad på 80D och 65D osv. Alla kroppar ser olika ut så nej hon skrev inte fel :) Jag har 70C och det sitter perfekt medan en 80C skulle varken passa runt om eller i kupan.

 4. Håller med nästan helt, det är inte alls snyggt med stora bröst som tex kissies, men vissa har så små så att man inte ens ser att det finns några så nej till A kupa men också till D och uppåt, det snyggaste är att ha C eller B :)

  • Lite onödigt skrivet måste jag säga… Annica försöker säga att alla bröst är fina oavsett form eller storlek, så skriver du att det är precis tvärtom! Finns nog många som läser din kommentar som har antingen A eller D som kan ta det personligt!

 5. Ett problem som ofta finns när det pratas om tjejers utseende är att man ofta pratar om vad killar gillar. Tjejer ska inte anpassa sig efter vad killar föredrar för storlek på bröst.

  Sen är det väl lika illa att prata om hur fult man tycker att stora bröst är som att prata om hur fula små bröst är. Och det är faktiskt helt okej att tycka att man själv har fula bröst också, det gör inget du kan fortfarande leva ett väldigt lyckligt liv.

 6. När ”fick” du dine bröst & när började du använda bh? Började du me det innan du ens hade fått dem? Kraaam :)

 7. Hej Annica! Jag är en tjej på 15 år och har storlek 65B. Alla människor runt om kring mig får större bröst medans det känns som att mina inte växer.
  Jag har stora komlpex över dom och känner mig inte alls bekväm i bikini, just för att dom är små. Jag är även ganska smal på överkroppen, väger runt 44-45. Tror du att det kan vara därför?
  Skulle bli tacksam för svar!

  Kram!

 8. Jag håller med dig, riktigt bra skrivet! :) Jag tycker alla bröst är fina och en person som verkligen älskar en för den man är älskar även ens bröst, oavsett hur de ser ut. Jag önskar att fler kunde se vad fina bröst de faktiskt har!

 9. I huset satt du ju med dom andra tjejerna som hade silikon och sa att du skulle göra en bröstförstoring om du hade pengar?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.