20% rabatt på Ellos home

Jag vet att det är lördag och jag är ledig. Men idag ska jag handla lite inredning och tänkte passa på att berätta att jag har ett samarbete med Ellos där jag får ge alla er 20% rabatt på hela det nya sortimentet.

Länken hittar ni i min profil på Instagram @akaannica

7 reaktioner på “20% rabatt på Ellos home”

 • Anonym skriver:

  Du kanske vet redan att man måste ha galler och hundbur, bak i bilen det är lag på det!

 • Hanna skriver:

  Hej Annica!
  För ett tag sedan tipsade du om en Lancome mascara här på bloggen och skrev även om att dina ögonfransar precis hade varit i en vilofas. Blev så nyfiken då jag inte är så insatt om ögonfransar, så kan inte du berätta om fransarnas olika faser, hur det funkar och hur lång en ”cykel” kan vara?,vad är bra att göra, vad bör man undvika?osv. Och hur vet du själv när dina är i vilofas eller tillväxtfas? Jag har haft jättedålig fransar i flera veckor nu och trodde att det kanske bara är för att jag tvättar hårt eller dåligt eller skadar dom när jag böjer dom. Detta problem trots att jag har använt Xlash sedan en tid tillbaka. Första gången jag använde Xlash fick jag helt otroligt långa och vackra ögonfransar, sedan tog det ett par månader innan jag började använda det igen och nu under andra användningen så händer ingenting! Kan man bli resistent?! Skulle vara jätteintressant att läsa om!
  Keep up the good work! Du är en inspirerande och intressant människa och det är alltid så kul att gå in och läsa på din blogg!

 • Hanna skriver:

  Vill ni ge mig era bästa tips för att få mer trafik på bloggen? :* KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *