Chasing Shadows

 

Hemkommen från en mysig kväll med Daniel. Tänkte att jag drar det här direkt då det är så många som frågar. Som det är nu så har jag inte tid att hänga lika mycket med mina vänner som innan och när jag väl gör det är det inte alltid jag tar fram min telefon lika mycket som förr. Hade jag kunnat hade jag slängt min mobil i väggen för länge sedan men den i dagsläget så är det en stor det av mitt liv och den behöver typ vara med mig överallt. Däremot kan jag välja att inte använda den hela tiden när jag inte behöver.

Och sedan måste ni även förstå att det som åker upp på mina kanaler, ja det är det ni får se. Det ni inte får se är så av en anledning, jag kan inte prata för andra personer eller förklara andras situationer och vissa saker måste jag hålla privat. Mer än så kan jag inte säga och ni får helt enkelt respektera det! Okej?

Den 14 smäller det, min andra låt och här är omslaget. Jag lade upp en snutt av den på Instastory för någon dag sedan och innan veckan är slut kommer ni såklart att få höra mer men här få ni ett litet smakprov på texten:

 

You are a maze
and i´ve lost my way.
Searching for a guiding light.
Am I getting out of here alive,
can´t back away now.

The situation´s getting out of hand
Nothing that you do can make me understand.
I´ve been looking everywhere for you ghost
Feel I´m only chasing shadows.

9 reaktioner på “Chasing Shadows”

 • Louise skriver:

  Har du skrivit texten?

 • Sanna skriver:

  Samma här, har inte riktigt förstått konceptet med att hon ger ut egen musik. Har snappat att hon gör musiken men vem gör text, skivomslag, väljer sångare ( är det samma sångare varje gång?) Kan inte Annica sjunga? Det finns ju hjälpmedel ifall man sjunger falskt. För mig betyder det att om man ger ut en skiva så har man producerat precis allt själv annars är man bara delaktig, en bland många som gör sin del liksom. Har inte sett att sångaren m.fl. fått cred för det någonstans. Är sångaren ens känd?

  • Therese skriver:

   Hon gör exakt samma sak som Avicii!

  • Annica Englund skriver:

   Jag gör musiken sedan är det några andra som sjunger och sätter text. Precis som tex Avicii, han gjorde musiken (instrumentalen) och Sandro Cavazza skrev tex och satte sång. Typ alla jobbar så för det är inte många producenter som kan sjunga 😉 Jag kan inte sjunga och skulle inte vilja sätta min sång på något. Det överlåter jag till de som kan 🙂

   Sedan kan singer songwriter bestämma själva om de vill stå med på låten eller om de vill bli utköpta. Många fall blir de utköpta om de inte är kända. Om de har ett namn sedan innan blir det ett collab och dom står ofta med.

   Omslag väljer jag också.

 • Sanna skriver:

  Tusen tack för svaret! Då var det klargjort. Jag är dåligt insatt i musikbranschen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.